29 Mars 2012

Kikar på när Wille ligger i sitt gym.. och gymmar gör han verkligen, han lyfter hela gymmet och ska tugga på benet, gottit ;)
Men så fort det inte går som han vill så blir han förbannad och skriker rakt ut, haha.

Vi är i flytt-tagen.. har kört dit rätt många kartoner och packat upp endel.. så imorgon går det "stora" flyttlasset med möblerna, så det är nog sista natten i gamla lägenheten inatt, gött!
Vi har målat i den nya lägenheten, vi målade om vårat sovrum från rött till grönt.. blev superbra.

Dom andra rummen tar vi så småningom. Willes rum ska vi nog sätta upp en rolig bård i, eller måla om, vi får se. Det är en jobbig strukturtapet där inne och det är ju så jäkla jobbigt att riva sån tapet.. phu. Så vi får se hur det blir. ¨

Ska bli superskönt att flytta imorgon! Skulle idag behöva slänga allt som inte ska med i en(eller fem) sopsäckar och packa ner det sista.. MEN min lilla kille vill inte riktigt vara själv, så får lungt vänta tills han sover eller tills Mattias kommer hem senare.


Imorgon ska vi på Bvc för Wille blir 4(!!!) månader på måndag, så det är dags för mätning och vägning :) på 3-månaderskontrollen vägde han 5400 och var 59 cm har jag för mig! ;) Så nu tror jag nog att han väger över 6 kg och är 63 lång ;) Ska bli intressant att se..

Jag vet inte riktigt om jag ska börja med smakisar än, har inte riktigt bestämt mig, fast skulle vara roligt att se hur han reagerar. Får höra med BVC imorgon, dom nya rekomendationerna är ju 6 månader nu, men vi får se hur vi gör! :)

Han börjar bli så stor min lilla kille, ska han inte sova så vill han helst inte ligga i vagnen utan sitta.. men tycker han är för liten för att han ska använda sittdelen, men får kanske prova. För det är ju inge roligt att ha en gallskrikande unge i vagnen när man är ute och går. Nu har jag löst det att han har fått sitta i sin vagninsatts, men tror inte det är så bekvämt, men då är han åtminstone nöjd. Får klura lite på att. :)

Skulle egentligen lägga in lite bilder, men sitter på min lilla dator och här har jag inga nya bilder, så då får ni en bild från när Wille var MINI! :) 


Kommentarer
Postat av: emelie nordmark

tänk vad fort tiden går =) Hur känns de i nya lägenheten nu då ? =)

2012-04-02 @ 11:06:09
URL: http://www.emelienordmark.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0