31 Januari!

Sitter med William i bärselen, han har kommit in i en liten period där han måste vara med och nära hela tiden. Vaknar i princip alltid om jag lägger honom i soffan, måste vara nära nära.. då är bärselen guldvärd. :)

Vi har idag dammsugit lite och ska snart bege oss ner till tvättstugan och ta tag i tvätten. Jätte kul..
Sen kommer Marianne och hälsar på, då har hon med sig dopklänningen så den ska provas.

Dopet är nästan bokat, väntar på att prällen ska ringa. Pratade med henne i Lördags, men var tvungen att höra med min ena bror (som ska vara gudfar) vilket datum som passade honom.
Sen ska jag beställa hem lite inbjudningskort och sen får vi börja planera lite mer.
Det kommer bli ett stort dop, böh.. om alla som blir bjudna kommer så blir det ca 55 pers.. Undra om det ens får plats det i kyrkan? fniss! Dock tror jag inte att alla kommer, så räknar med runt 40-45 stycken iallafall.
Ska iallafall bli kul att planera litegranna. :)

Hon som bor i vår nya lägenhet ringde förrut och undrade om vi kunde tänka oss att flytta in i mitten av mars och om hon lämnade kvar lamporna i hallen (tror dom är rätt dyra!) så behöver hon inte flyttstäda.
Så det blir nog så.. Så nu hoppas vi att någon vill köpa denna lägenheten!! Har haft 3 intresserade.. Ett par har varit och kollat på lägenheten och ett annat par kommer nog på Fredag och kikar. Hoppas hoppas!



Och så självklart: ETT STORT MEGA FETT GRATTIS TILL NINA & JOHAN SOM IMORSE FICK EN LITEN DOTTER!
Jag pratade med Nina igår när hon hade värkar och sa att hon skulle skicka ett sms när bebin kommit, skulle jag inte gjort, för jag har sovit dåligt inatt och bara väntat på ett sms.. haha. :) Men imorse strax innan 07 fick dom sin efterlängtade lilla dotter! Ett stoort GRATTIS!! :D ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Nina

Tack Vännen<3

får ta och ses någon dag sen med bebbarna när Lill strumpan har växt till sig lite=)

2012-01-31 @ 21:49:10
Postat av: emelie Nordmark

Ja hon är super liten verkligen, tack =) hon var beräknad 8 mars men moderkakan fungerade inte och magen hade inte växt på 3 veckor, så blev akutkejsarsnitt då dom räknade ut att hon var som en bebis storleksmässigt som en bebis i vecka 30.. Så det gick undan men hon är så stark och duktig!

2012-02-12 @ 11:50:46
URL: http://www.emelienordmark.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0