Tjena mors!

Idag har det varit riktigt Aprilväder.
På morgonkvisten så bara värkte snön ner, sen efter en stund sken solen. Så vid 12 tog jag Wille och gick ut, vi gick till gamla lägenheten, väl där så vänder vädret och det vräker ner snö IGEN. Men efter en stund försvann även detta och solen började åter igen skina, tog då vårt pick och pack och gick bort till Jessica & Timmy där tapetsering av deras kök var igång.

Där var vi ett par timmar, sen gick vi hem och Wille sov drygt 3 timmar, haha.
När bebis sov så passade jag på att möblera om lite, satte matbordet på ett annat sett, ska se hur det känns, sen hängde jag upp en gardin, jeeey.  Nu är det massa tvätt på strykbrädan som ska in i garderoberna. Suck. Alltid något att göra.

Nu ikväll har jag och William kollar på Hockey. Spännande match! WIlliam har dessutom varit vaken HELA matchen och vägrade att sova, försökta i pauserna, men icke, kan ju bero på att han sov drygt 3 timmar på eftermiddagen. Men när Skellefteå vunnit (JEEY!!) så gick jag in i sovrummet och la honom, tror inte det tog mer än 2 minuter så sov han! hihi!

Ja, förresten så har vi ju nästan blivit av med den andra lägenheten! Skrev kontrakt idag så nu ska vi bara vänta 2-4 veckor, sen blir vi förhoppningsvis av med den! Skönt!



Imorgon ska jag kanske en sväng till jobbet, får se om jag orkar. Skulle behöva skälla lite på min chef. Det är omorganisationer på jobbet och alla grupper ska tydligen splittras och man ska få "önska" vart man vill vara.
Och imorgon är sista "anmälnings"dagen och jag har inte fått höra någonting. Det är mina arbetskamrater som nämnt detta för mig. Tycker faktiskt att chefen ska ringa och informera mig med? även om jag är hemma så vill väll även jag har en chans till att önska vilken grupp jag vill vara i? Eller? Ska vi som är hemma få ta skiten som blir över som ingen vill ha? 

Blir faktiskt lite irriterad att ingen har ringt och berättat läget. Tur jag har snälla arbetskamrater som berättar.





William sitter själv, 4 månader & 2 veckor! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0