Det är med lite sorg i hjärtat som..

.. jag nu bytt till sittvagn på Williams Vagn.. tungt i hjärtat att min lilla bebis blivit så stor. ;)
Har gjort om quadroliften till en åkpåse, får se hur länge jag använder det, börjar tempen stiga nu kommer den ju knappast behövas. Sen var det ju himla bra att man bara kunde vända på dynan så har man dyna som man kan ha på sommaren istället för den där varma :)

Varför jag bytte nu när han bara är 4 månader & 3 veckor är av två anledningar, dels vill han inte ligga ner och åka om han inte är supertrött och dels för att den började bli för liten helt enkelt.
Så detta kändes som ett bra alternativ och jag tror även att William kommer uppskatta att se lite mera. :)

Får se om vi tar oss en premiärtur idag, är ju inte så lockande väder precis.



William sover nu och jag borde egentligen diska upp det sista, hänga upp tvätten, sätta på en ny tvätt och dra ett varv med dammsugaren, men ack var skönt det var att bara sitta och inte göra någonting.
Men det är ju verkligen mycket lättare att få det gjort nu än när han är vaken, för då ska han ha all uppmärksamhet. :)

Det var så roligt imorse, för jag la honom på filten, gick sen och hämtade tidningen, när jag kom tillbaka så låg han inte alls som jag la honom utan låg åt andra hållet.. haha. Händer ju så mycket nu! :)

Mattias ska vara hemma hela nästa vecka, då han tänkt ta ut 1 veckas (kanske 2) pappaledighet! Nu får man ju 30 dagar som man kan ta ut att vara hemma båda två samtidigt. Ska bli himla mysigt faktiskt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0