Vecka 15 idag!

Herregud vilket åskväder det var inatt. Vaknade runt halv tre tror jag av att det blixtrade och dånade som bara den. Egentligen tycker jag det är mysigt med åska, men då ska man helst vara två och inte ensam ;)
Men jag somnade iallafall om och sov till kvart över nio!
Känns himla skönt att jag äntligen börjat sova lite normalt! =)

Onsdag idag, alltså in i en ny vecka, går in i vecka 15 idag! (enligt läkaren!). Längtar såå till 1 juli då vi ska på RUL! Kommer bli så roligt & spännande! Dels för att vi inte gjorde något NUPP i vecka 12, så detta blir första gången vi ser bebisen såhär. Såg den lill* tidigt, men då ser den ju inte riktigt ut som en bebis! ;)
Vet inte om vi vill ta reda på kön, är lite kluven.. jag som är så nyfiken av mig, men samtidigt är det ju spännande att INTE veta könet! Ah, vi får se hur det blir. :)

Annars så ska jag städa & tvätta här hemma idag! Lägenheten behöver verkligen städas då jag legat på latsidan ett bra tag nu! Senare i eftermiddag blir det kanske bilbingo med Danne & Jossan, får se hur långt jag kommit i städandet! Men det skulle vara roligt och jag känner på mig att jag kommer vinna! ;)

Ikväll kommer även min älskling hem! Sen är han långledig! Wiho! Jag jobbar dock kväll på torsdag, men det går ju rätt så fort! Sen har vi en hel helg att se framemot. På Fredag ska vi förmodligen ut till Linnea & John och käka lite mat och prata bebis.. ja, för vi ska ju ha barn ungefär samtidigt, bara några veckors mellanrum (heeeeeeeelt sjukt! man kan ju tro vi planerat det, haha).

Nehe, nu ska jag börja med lägenheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0