Ett gladare inlägg! :)

Godkväll.

Som ni märkte var jag GRYMT irriterad imorse.. och jag kan säga att jag var ungefär lika irriterad på jobbet.. eller okej.. inte så pass kanske, men småirriterad. Men det gick bra iallafall.
Jobbade till 14, därefter så åkte vi till Kurts färg för att kika på tapeter.. så jag TROR vi har bestämt oss.. för den dyraste.. givetvis, haha. Ne, men vi får se. Och eftersom det bara är en fondvägg, så behöver man ju inte ha så många rullar.
Vi får se om det blir den, men cool var den iallafall! :)

Vi var hemma runt fyra tiden, då satte jag mig lite vid datorn och sedan gick jag in till sovrummet för att vila lite med kissen. Somnade.. och vaknade vid halv åtta.. haha. Kändes mindre bra, lär ju aldrig kunna somna nu ikväll..

Var nyss ute på en lite powerwalk till coop. Det var himla skönt att komma ut från kaoset jag bor i just nu. Dessutom var det himla skönt ute och jag kände att jag saknade träningen. Bäst att börja igen. Det är ju så himla skönt. Torsdag är jag ledig, då ska jag ner till gymmet.. (eller har de semesterstängt? nee?), då ska det ändå regna.. då ska jag gå på löpbandet.. länge... åhh vad skönt! :)

Nehe, nu ska jag slänga in mig i duschen en snabbis och sedan ska jag hoppa i säng. Vi hörs!



Höhö.. vad sa ni nu då?
Är det något jag glömt? nesh?! eller?!

Kommentarer
Postat av: Emma

HAR NI FÖRLOVAT ER?! :D

2010-07-28 @ 17:16:51
URL: http://emsipemsi.blogspot.com
Postat av: emelie

är du förlovad?? =)

2010-07-29 @ 21:36:45
URL: http://www.emelienordmark.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0