Paket på posten

Kom precis hem från stan, vi har varit och handlat lite. Det är kallt som fasen ute, vilket inte gillas sådär vidare mycket. Men nåja, det får väll gå, snart blir det nog varmare :)
När vi kom hem så hade jag fått paket på posten, ett från Ellos, som innehåll två par gardiner och en löpare, urtjusigt! Längtar tills jag ska sätta upp och göra det fint :)
Det andra paketet bestod av foton, beställde hem 77 st, men fick 100 st för 29 kr. Men jag hittade bara 77 som jag ville beställa hem.. och det var bra eftersom det är den gamla datorn vi har fortfarande.. där har jag ju massa foton, dels från Paris, från Kreta, från olika fester osv. Beställde även ett par förstoringar, men de kom inte idag, men kommer nog imorgon eller på torsdag.
Så imorgon ska jag se om jag hittar några fina ramar och något fint album.

Badrummet är målat, sista lagret åkte på idag, blir superbra. Från rosa till grått, verkligen snyggt.. och snyggare kommer det bli med alla detaljer, ni får bilder när allt är klart.. så småningom.
Mattias ska försöka få lite hjälp av sin pappa med badrumskåpet och belysningen, duschstången och det där, så jag hoppas det blir klart till helgen iallafall. Är ju sånt kaos just nu och duscha kan man ju inte göra heller, tur att vi har Linnea & John rakt över gatan! :)

Imorgon kommer den efterlängtade lönen. Januari månad har varit såååå lång! Eftersom man fick förra lönen redan 23 December. Men det har ju gått bra iallafall. Ska även lägga undan pengar, så utomlandsresan blir av.
(har inte bokat den av vissa anledningar, men det kommer nog :).

Nehe, nu ska jag laga lite tacosoppa, så hörs vi en annan dag!

Kommentarer
Postat av: Emma

Tvåan är 56 kvm :) Så visst det är billigt, men jag trivs inte här så bra längre :/ Det ligger fint här ute men för nära svärföräldrarna tycker jag :P

Sen är den ju inte så modern heller, pissgula skåpsluckor och rosa tapet i badrummet :P

2010-01-27 @ 17:42:52
URL: http://emsipemsi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0