Taxfree

Jag ska alldels strax hoppa i säng, för jag är helt slut. Och då ska vi inte ens prata om hur jag var imorse när klockan ringde, alldels för tidigt. Men upp kom jag iallafall och till jobbet cyklade jag trots att mina ögon bara var halvöppna.
Väl på jobbet tog jag uterundan och har varit ute i stort sett hela dagen fram till 2. Bara varit inne och fikat. För det har varit tvätt & städ ute, men det har gått fort och man har fått frisk luft som har gjort att man piggnat till litegranna.

Väl hemma så satte jag igång och städade, fast jag orkade inte dammsuga, så det ska jag göra imorgon. Men jag grundstädade toaletten, skurade bakom toalettstolen (äckligt) och lite sådär. Men imorgon ska jag då som sagt dammsuga och moppa lite.

Beställde idag varor från airshop, mamma vill ha dooleys, så det skulle jag beställa hem två flaskor, så var det erbjudande, köp 4 flaskor betala för 3, så jag tog två andra flaskor, en jäger och en smirnoff.. Skitbilligt. En liter jäger kostade liksom 159 kr. Helt otroligt! Så det känns bra. Köpte även två saker till ditresan. Nam nam, nu är det bara 8 dagar kvar ♥ .

Men jag vill ha skor och så ett par nya leggings, ett par vita lite kortare som man kan ha när man är där borta. Hade varit asnice, men jag har fan inte råd. Det är så jävla trist. Jag hatar det. Jag vill kunna ha sköna (och snygga!) skor på vår utlandsresa och ett par kortbyxor, iofs har jag ju några i garderoben, men det är bara svarta (plus ett hål i grenen). Nåväl, får väl se hur jag löser det. Antingen ingenting alls eller så struntar jag i att köpa hem mat så jag kan köpa detta.. det återstår att se.

Nåväl, nu ska jag hoppa i säng som sagt. Har ont i mina hälsenor & fötter efter 6 dagars jobb. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0