purple rain

Sitter och lyssnar på lugna favoriter och njuter av ensamheten. Idag har det känts(?) bra att vara ensam, dels för att jag varit irriterad och så har jag kunnat ta allt i min egna takt, med städningen och så kolla lite på vad jag vill :)
Men nu tycker jag allt att min man kan komma hem igen, fast det blir nog inte innan midnatt skulle jag tro.

Imorgon ska jag nog ringa vårdcentralen om mina öron, jag blir tokig. Det kliar och är sårigt (känns det som) i öronen och det rinner ur vätska, så jag tror inte det är som det ska. Har läst lite på internet, förmodligen är det exem i öronen, som man oftast får när man kliar sig i öronen med tops (vilket är FÖRBJUDET ATT GÖRA - men såå skönt). Men måste iallafall kolla upp det, för åh jag blir helt tokig, det kliar konstant och för att verkligen klia måste jag ha en tops och då går det över en stund. Nåja, det ska jag försöka hinna med imorgon iallafall.

Har även tvättid imorgon, vi tvättade ju igår, men vi hade så mycket tvätt så vi delade upp det på två dagar, så imorgon ska jag tvätta kläder (igår var det 60 tvätt - lakan, underkläder, handukar m.m). Inte sådär jätte kul kanske, men nåja, det måste göras det med. Och så ska jag som sagt moppa golvet och lite sådär. Städa ur skåpet i köket så bara ska ha glas och sprit där.. och så ska jag rensa och rengöra kylskåpet!!

Aja, ska kika runt lite på internet innan jag lägger mig, inte sovit en enda gång idag, duktigt! :)


Kommentarer
Postat av: emelie

va duktig du är =) om jag ändå hade ork och tid till att städa fint här ! :/ ja gå till läkarn skulle jag rekommendera !

2009-05-28 @ 10:21:46
URL: http://www.emelienordmark.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0