Den skumma räkan.

Förut skalade jag räkor till våra räkmackor, och ur påsen hittade jag en riktigt skum räka?! Jag hoppas det är en riktig antik jävel som inte finns, utan finns bara EN enda, och den har jag i mitt kök och någon vill köpa den för 10 miljoner. Det vore nice. Fast så är det ju givitvis inte. Stackarn är nog bara lite missbildad och utstött av de andra räkorna så han gick självmant i nätet innan de fångades upp. Typ.

Jag är trött som en j-vla mört ska jag be att få tala om. Helt SLUT! Men jag har jobbat sedan onsdags så det är inte så konstigt. Men det är bara imorgon också (upp vid 06,00, jippie), sedan är jag ledig 1 dag och så jobbar jag två kvällar, så det är chill. Men nu är det ju bara 9 dagar kvar till resan som tar oss till Kreta, Chaniakusten ♥ . Det ser jag verkligen framemot. Längtar så jag spricker.. fast resfeber har jag litegranna. (:

Nåja, jag ska iallafall gå och duscha en sväng innan jag lägger mig i min sköna säng och hoppas att just denna natt är timmarna extra sakta så att jag få sova länge och vara utvilad när jag vaknar imorgon vid 05,55 (det lär ju aldrig hända). Egentligen, fan vad lustigt.. man sover ju egentligen asmycket. Fan 8 timmar (mer-mindre), det är ju asmycket? eller ah så.. 8 timmar i sträck. Det jobbar jag när jag jobbar 7 -16 (ja iofs 9 timmar men ändå), och det passet brukar man sova om nätterna. Herregud. Fast det är skönt och sova, så jag ska inte klaga, så nu ska jag vara tyst.

Duscha & Godnatt.

 

  (samma bilder fast små)

Skumma räkan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0