Buhu

Åh vad jag har ont överallt idag och jag är supertrött.. pust.
Dagen har verkligen varit PEST på alla möjliga sätt.. mestadels på jobbet.. faktiskt.
Nåja, vi löste allt iallafall, trots att vi(jag) stressade som en virren höna. Jag var ju själv inne mellan 11-14, då det ska hinnas städas och upp och ner på folk.. och två duschar har jag hunnit med idag.. Inte konstigt att jag är trött?!

Så kommer man hem till ett bombnedslag och måste städa här med.. FY VAD TRÅKIGT. Men det måste göras hur som helst. Det är bara nu i början, innan man kommer igång som det är såå tråkigt, när man väl kommer igång går det rätt fort och såå skönt att sätta sig när man är klar. Ska även laga till mig någon middag idag.. fast det orkar jag nog inte, så det får bli en majskolv, det räcker och är gott! :)

Mattias är inte hemma, han är ute med Putte och jagar giiiis.. Så han kommer inte hem förens sent ikväll. Men jag får väl överleva det med. Vi kommer fasen knappt att ses denna vecka, då jag jobbar och han är iväg till sena kvällarna.. samt nu i helgen då jobbar jag och han kommer förmodligen inte vara hemma. Men vi får ta igen det nästa vecka.

Idag kommer förresten min STOOOORA lön, moha. Jag vill inte ens betala räkningarna som har kommit, för då sjunker siffrorna så enormt mycket på kontot, så jag väntar med att betala tills imorgon, så jag kan få ha LITE pengar på kontot iallafall.. Jag längtar till nästa månad, då kommer jag få en BRA lön.. då ska här festas och köpas nya saker - iaf utemöbler.. :)

Nehe, på med lite musik och sedan städa.. tjooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0