Inatt jag drömde....

Inatt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut....
kommer ni ihåg den låten? Den lyssnade jag på när jag var liten minns jag och de har spelat den någon gång på almen tror jag.

Hur som helst så drömde jag en ganska sjuk dröm inatt, som handlade om Johan J och att vi skulle gå till stranden där jag, vickan & Johan S satt den där natten för två år sedan. Vi skulle gå dit och gräva ner lite pengar till Johan S, så att han skulle kunna köpa grejer där han var nu, i himlen.
Jag orkar inte gå in mer detaljerat, men det var en konstig dröm och jag vaknade upp med en konstig känsla. Det är inte ofta jag drömmer om honom, men när jag väl gör det, så vaknar jag alltid upp med en konstig känsla i hjärta&mage. Men det är nog för att man på något vis känner en viss närhet (trots att jag aldrig träffade honom i drömmen, bara pratade om honom).
 
När jag kom upp så låg mattias i soffan och kollade på tv, han är lite av en morgonmänniska, för det är inte många gånger jag lyckas vakna och gå upp före honom. Men hur som helst berättade han att han också drömt, fast en ganska så rolig dröm enligt mig. Han drömde att vi hade en bebis men att han aldrig fick hålla i honom (jaa det var en han). För varje gång han ville det så sa jag "nej det är miiin bebis, du får inte hålla" och han blev ledsen. De ända gångerna han fick hålla honom var på natten när han skrek, men då ville han ju inte.
Men jag sa till honom sen att när detta verkligen händer, då ska han få hålla i bebisen hur mycket han vill! :) Haha!
Jag undrar vad han har för saker i sitt undermedvetna egentligen? ;);)

Nu vankas det iallafall mat i köket, blir någon form av köttfärslimpa och potatis och sås och lingon :) GOTT!
Jag är hungrig nu så jag hoppas det går fort, men det tar ju minst en 40 minuter till, så jag får nog lägga mig i soffan och glo på tv. Fan vad jag gör mycket när jag är ledig!

Förresten, du rika människa som läser detta, skänk pengar till mig! För jag är fattig! :(

Och förresten, idag är det den 4 September, vilket betyder min och babys dag, hela 23 månader har vi hållt ihop, alltså 1 år och 11 månader. Nästa månad är det 2-års jubileum, helt gaaalet vad fort det har gått! :)
Vilken tur vi har som har funnit varandra! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Faan vad du gnäller, finns väl dom som har det ännu sämre, var glad att du har ett jobb!

2008-09-04 @ 15:13:52
Postat av: Mikaela Kronberg

Trevligt =) Hade ingen aning att du jobbar där! Hoppas du får förlängt =) annas allt bra? trivs du? villken grubb tillhör du? Kram

2008-09-04 @ 16:27:19
URL: http://mikaelka.blogg.se/
Postat av: Mikaela Kronberg

ett nytt försök=)

2008-09-04 @ 17:33:56
URL: http://mikaelka.blogg.se/
Postat av: Mikaela Kronberg

Nu funkar det=) Jag förstår dig! Trivs jätte bra med mina vårdtagare också på strandvägen! Fast nu är det bara mysigt att vara hemma med lillen! Visst blir man sugen på att skaffa eget, när man ser andra!? Va lika så för mig med när min vännina fick barn=) Det är så underbart att ha ett sånt litet undervärk hos sig...han förgyller ens liv enormt! Kram Kram

2008-09-04 @ 17:37:09
URL: http://mikaelka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0