Det perfekta sättet att berätta på.

Okej, nu blir det nog mitt sista inlägg för idag. Har ju skrivit en himlans massa inlägg, att jag orkar.
Men jaa, nu ska jag tjata lite igen, jag är arbetslös!
Nu ikväll har vi kollat på andra avenyn, var jag den enda som grät? Det var ett sorgligt avsnitt.
Till andra avenyn smaskade vi på lite godis som var kvar sen igår kväll.. efter programmet satte jag mig här -igen- för att kika på olika grejer.

Förresten, i fredags så fyllde mitt körkort 6 månader, grattis till mig. Fan vad jag är duktig, jag har körkort. Fast å andra sidan är jag sämst på att köra. Jag hatar att köra bil, det är läskigt. Men jag har det, för de är bra. Nu om dagarna ska jag lägga brevet på posten så jag kan få körkortet i handen och sluta köra på en lapp, för lappen börjar bli utsliten.
Och vet ni vad jag mer har kommit på?
på tisdag är det 5 månader kvar tills min 20 års-dag?!?! Det är inte alls lång tid kvar, 5 månader går sjukt fort. Då ska jag ha fest, en stor fest. Hyra lokal.. eller nje kanske inte. Men jag ska ha fest, för då ska ni fira mig och jag ska få massa paket. Fan 20, då får jag gå på systemet, jag börjar bli gammal.

När jag var mindre sa jag alltid att innan jag fyller 20 ska jag ha barn, där gick den önskan i kras. För om det skulle bli sanning så har ungen bara 5 månader på sig att utveckla sig och framför allt att bli till. Jag tror inte att den önskan kommer bli verklighet, så jag får sätta upp ett nytt mål, innan jag är 25 ska jag ha ett barn, så är det bara.
Fan tänk om 6 år, då har jag barn.. 6 år går fort.. Ah jag får ångest.
Vet ni vad jag redan har gjort? Jo jag har kommit på det perfekta sättet att berätta för blivande mor/far föräldrar att det ska bli detta. Men jag tänker inte berätta vad.. eller jo, jag har sett en bok som heter "att bli med barnbarn", den ska jag köpa och sen ge bort. Då vill jag se deras ansiktsuttryck och ta kort. Det kommer bli kul.
Oj om mattias skulle se vad jag skriver nu skulle han nog tuppa av, svimma eller be mig att sluta tramsa.
Därför tänker jag avsluta detta inlägg nu innan han hinner komma hit och läsa.

Godnatt på er.

Kommentarer
Postat av: Emelie

har du lappen kvar fortfarande :P Ja körkort är skönt att ha tyckte det var läskigt i början med men det gick över när man kört en massa. Jasså vill inte din kille heller ha barn? Iaf just nu.. Min blir tokig på mig när jag dra upp det, för han känner ju inte sig mogen än :P

2008-09-22 @ 07:37:07
URL: http://emelienordmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0