2 Maj

Nu sitter jag här i mörkret igen och funderar på att ta mig vidare mot sängen.
Mattias gick och la sig för typ en timme sen och jag skulle bara kolla en grej på datorn, men jag fastnade visst!
Det har verkligen varit pissväder idag, regnat hela förbannade dagen, så det blev ingen marknad, hur kul är det att gå i stan i ösregn? (ja jag vet att det finns paraply, men hur effektiva är de egentligen??).

Dessutom tycker jag grymt synd om mig själv, har en stor feting blåsa (eller så har jag bitit mig i sömnen) typ längst in i munnen vid kinden och den gör grymt jäkla ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kan knappt prata för att öppna munnen gör ont och inte heller kan jag äta, vilket har gjort mig till en surkärring idag, det är liksom inte lätt att vara på topp när allt gör ont och man är dödshungrig, men kämpade i mig ett par skedar yougurt tidigare ikväll, vilket gick sådär, det svider och jag fick tårar i ögonen, men man kan ju inte gå utan mat hela dagen liksom?
Så jag hoppas på att smärtan har lindrats imorgon (det känns typ som världens jäkla tandvärk, fast på fel ställe), jag är lite rädd för att lägga mig, för jag hatar att vakna på morgonen när man har blåsor/sår i munnen, det är så jäkla äckligt.
Aja, nog pratat om min blåsa i munnen, det kanske inte intresserar er så värst mycket faktiskt!

Egentligen har jag inte så mycket mer att tillägga ska ta mig in i köket, halsa hostmedicin (för jag hatar mina hostattacker på kvällen innan john blund kommit), borsta tänderna och sen krypa i säng och försöka avnjuta en god natt, man kan ju alltid hoppas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0