Uppe med tuppen!

Godmorgon! (för en gångs skull).

Vet ni vad? jag var uppe innan sju idag! (utan att jag ska iväg och jobba), är inte det otroligt?! :)
Vaknade vid halv sju av att Mattias stökar i köket (ja han var uppe tiiiidigt idag). Tänkte att nu gör han iordning en stor frukost till oss (för jag har påpekat att jag skulle vilja att han gjorde de någon gång och kom in och sa "älskling frukosten är klar", så sitter vi där i mörkmyset med tända ljus och njuter av varandras sällskap och en god frukost), så jag låg kvar en stund till, bara för att jag väntade på att han skulle komma in och meddela att allt var klart.
Jag väntade i förgäves! Gick upp kvart i sju och hittar honom framför tv:n med frukost till sig själv?
Hans försvar "men jag trodde väl inte att du skulle gå upp nu".
Så jag fick helt enkelt ta mig ut i köket och förbereda min egna frukost och sitta framför vakna med the vocie.

Om en stund kommer nog Ricky hit och då ska vi fara in till kalmar. Där inne ska vi ta ett körkortskort till mig & handla julklappar.. eller iallafall kika om vi hittar något. För vi har ingen aning om vad vi ska köpa till alla? Förhoppningsvis hittar vi något till någon. Det är jobbigt med julklappar (iallafall när man inte vet vad man ska köpa).

jag känner mig trött! Somnade inte förens två inatt, jag fattar inte varför jag inte kan sova? har bestämt att jag ska sluta äta efter sju. Inte för att jag brukar äta så mycket just efter sju, men typ fika. Brukar ju slinka ner en smörgås och en kopp te. Kanske är det de som gör att jag inte kan sova? jag vet inte! Ska iallafall se om det hjälper något. Fan om det vore så enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0