Snälla pappa, nej!

Godkväll!

Ska strax hoppa in i duschen och sedan bege mig mot sängen för att påbörja ännu en natts sömn.
Imorgon blir det att stiga upp tidigt, redan klockan 05,55 ringer klockan. Yes imorgon är det jobb igen efter 4 dagars ledighet. Ska dock bli roligt att jobba, saknar mina tanter! :) (och gubbar, jaja).
Är tyvärr min sista vecka nu, sedan blir jag "vanlig" timanställd. Jag ska iofs prata med chefen imorgon, men har inga höga förväntningar. Så jag ser det som min sista vecka, sen får vi se hur det blir.

Imorgon efter jobbet blir det att dra in till Kalmar och shoppa litegrann med Mattias, john, ricky & fhilippa. Hoppas jag hittar det jag vill. Ska dock inte köpa för mycket saker.
Ska även handla mat inför nyår som i år ska firas ihop med John & fhilippa, då vi ska äta här hemma och sedan vet jag inte. För mig hade de inte gjort så mycket om vi stannat hela kvällen, gått ut vid tolvslaget, tittat på raketerna och sedan gått hem igen och sovit. Men jag lär inte få det så, men drömma kan man ju alltid få göra?! :)

Förresten, har nästan läst ut en bok nu "snälla pappa, nej", sjukt läsvärd! Men är inget för kvackmagade, den är verkligen hur hemsk som helst och jag var ibland tvungen att sluta läsa, sluta ögonen och tänka på något positivt, för så hemsk är den. Men det hemskaste utav allt, det är att detta är sanning, allt detta som skrivs i boken har hänt.
Beskrivning: Stuarts högsta önskan var att hans far skulle älska honom, men han fick veta att
han var för stygg för att vara värd att älskas. När David Howarth sattes i fängelse för att sexuellt ha utnyttjat Stuarts yngre systrar insåg ingen att han även utnyttjat Stuart, förrän den dag då han försökte igen och Stuart slog tillbaka på det enda
sätt han kunde.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0