Lördagkväll

Godkväll!

Jag är rätt så seg i huvudet, sov bara 3 timmar inatt. Låg och snurrare och snurrade och snurrade lite till, så sjukt jobbigt när man vet att man ska upp vid sex också, så ligger man och kikar på klockan "jaha, om jag somnar nu får jag bara sova 4 timmar" osv. Men jag kom upp iallfall och averkade 9 timmar på jobbet, duktigt av mig!

Somnade dock runt fem tiden och vaknade av att mattias ropade på mig vid åtta. Men det var välbehövliga timmar.
Skönt att jag inte börja tidigt imorgon iallafall, får man sova ut lite. Känner mig lite småsjuk, ont i hals och hostar.
Det känns som om helgen aldrig tar slut.. puh. Och jag blir inte ledig förens om 5 dagar. Fy fasen för att jobba 6 dagar i rad. Men det går det med.
Vi planerade julafton lite idag, förmodligen ska vi ha kvällsmat tillsammans både 1&2:an, äta lite gröt och skinksmörgås, så det blir nog rätt mysigt. På julafton är det jag och Betka som jobbar i ettan och Monika och Natahlie i tvåan, så det ska nog bli bra!

Nehe, om jag ska ställa mig i duschen en snabbis och sedan försöka få ner mattias i säng, för jag är sömning.
Lika bra att duscha nu istället för imorgon, då blir allt så stressigt. Hoppas jag vaknar tidigt imorgon, så man kan gå ner och handla nybakta frallor, gött! :)

Vi hörs! Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0