Godkväll!

Godkväll!

Om en liten stund blir det till att hoppa i säng för ännu en natts sömn, det behövs! Jag är trött, trots att jag gick upp rätt så sent idag. Hoppas det blir lite tidigare imorgon iallafall. Ska försöka komma upp i vettig tid och äta frukost!!
För egentligen älskar jag frukostar, att sitta i morgonrock i köket och njuta av en god frukost, är bland det mysigaste som finns. Men det är faktiskt inte så ofta det händer. Därför vill jag vakna upp tidigt och vara pigg! Snälla?! :)

Idag har jag jobbat som sagt, det gick fort och idag fick jag vara inne! Inte mig emot eftersom jag alltid får vara ute annars iochmed att jag inte har insulindeligering ännu (det är på G). Så idag har det iallafall gått fort och kvällen bara susade iväg.
Det var en farbror som var så himla söt! Han brukar aldrig larma utan klarar sig för det mesta själva. Så frågade han oss runt halv nio om han kunde lägga sig och visst fick han göra det och han kunde klara det själv sa han! Sen så larmade han vid typ tio i nio! Så jag gick dit (tänkte att nu j-klar har det väll hänt något, han larmar ju aldrig!), så kom jag in och frågade vad han ville "äsch inget speciellt, ville bara säga godnatt!" :) Så sööt! (:

Denna veckan är rätt så skön, jobbar kväll varje dag förutom söndag, men det gör mig ingenting!
Helene undrade om vi kunde byta nästa onsdag igen, så jag jobbar kväll istället. Förvisso gillar jag att jobba kväll! Men sen är jag ledig fyra dagar och det hade ju inte varit fel att sluta vid två då istället, för då har man ju typ 4½ dagar ledighet. Men jag tror jag ska byta den ändå, snäll som man är! :)

Nehe, nu ska jag ge katterna mat och sen tvätta av mig mitt smink! Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0