En liten julhälsning.

Snart julafton mina kära vänner, är det inte härligt?
Jag har alltid älskat julafton och kommer nog alltid att göra det, det är stor mysfaktor på det!
Dock blir denna julen annorlunda eftersom jag ska jobba mellan fyra och tio, men det kan vara trevligt det också.
Det blir iallafall en stund i orrefors, äta gott och sådär innan man drar iväg till jobbet.
Sedan kommer jag hem och förhoppningsvis har Mattias kommit hem då och så öppnar vi julklapparna tillsammans.

Har som sagt jobbat hela helgen plus idag, ska även jobba ett par timmar imorgon, men ska endast hjälpa till med städ & dusch, så är förhoppningsvis klar runt 11 tiden. Om inte ska jag iallafall försöka smita runt elva tiden, för att åka hem och möta upp min farmor för att byta julklappar, sedan får jag väl åka tillbaka till jobbet och göra klart det som skas. Det löser sig alltid på ett eller annat sätt.
Efter jobbet ska jag och Linnea in till Kalmar för att fixa de allra sista julklapparna, puh kommer verkligen vara smockat med folk! Ska även försöka hitta något att ha på julafton & juldagen. Nyårsklänningen kanske jag hittar i mellandagarna.

På juldagen blir det alltså utgång för min del. Ska ut med Caroline och så kommer ju Rebecca & co vara här, så det blir en härlig kväll tror jag. Ingenting ska fan förstöras, jag vill ha kul, det var så länge sen jag var ute.
Förmodligen blir det så att vi åker buss in (iaf jag och Caroline) och sedan åker vi med Linnea hem, vi får se. Måste snacka med Caroline iallafall, hur hon har tänkt sig! :)
Ska även försöka klämma in att hämta Rebecca & Pontus i lenhovda. Ska höra om de inte kan försöka ta sig in på något annat sätt, vore så bra att slippa kasa på kvällen. Jag känner mig redan stressad bara att tänka på det.
Men hittar de inget annat sätt att ta sig in på, så är det ju bara till att sätta sig i bilen och köra. :)

Nehe, om jag ska ta och göra något vettigare, typ att sätta mig i soffan och kika på tv (absolut inget bra på tv idag, hallå?!). Sedan blir det nog en rätt så lugn kväll, ska ju som sagt upp imorgonbitti, dock 1 timme senare än vanligt, sovmorgon jue! :)

Om vi inte hörs mer, så GOD JUL PÅ ER! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0