Typ tredje gången gillt!

Hejsan, ännu en gång!

Sitter just nu helt nyduschad och känner mig lite frusen, för det ganska kallt att sitta i enbart handduk när fönstret står och drar, brr! Men ska snart klä på mig mysoutfiten för att sedan invänta Linnea (som kommer typ halv åtta).
Ska nog hinna diska upp lite innan hon kommer, sedan är det bara att slänga sig i soffan med diverse arbeten tills det plingar på dörren!

Pratade med Helen för en stund sen och det lutar åt att vi åker till Växjö imorgon för Helen skulle titta efter balskor. Det borde jag också göra, balskor, studentskor, studentklänning, så ska väl iallafall kika. Dessutom kommer ju mamma och P-G hem imorgon på morgonen, så om jag hittar något kanske min snälla mamma kan sätta över lite pengar till detta (om de har några kvar efter thailandresan;). För som jag minns det skulle hon ju betala min studentklänning + skor, eller har jag drömt? haha! Men får se om jag får tag på henne imorgon, det är ju inte så att jag dör om jag inte får några pengar just imorgon! (:
Men iallafall så ska vi åka till växjö imorgon efter skolan, så där försvinner lite dötid som jag annars skulle ha haft.
Fast jag hade planerat att åka till Hälleberga och tända ljus för Johan, men det får bli en annan dag, kanske på Fredag när jag är ledig? ja vi får se!

Måste titta på regionala nyheterna sen vid 18.00, var ju på våran skola idag och filmade när vi åt, så hoppas inte att man hamnade på film, men vi får se. Tydligen var det årets kock eller liknande? jag förstod ingenting, läste någonstans att vi hade den bästa skollunchen? eh va? Vi får väl se, de snackar väl om de på nyheterna om en stund!

Nehe, nu ska jag klä på mig och föna håret.

ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0