28 November

Jag är helt slut, skulle lätt kunna lägga mig och sova ett par timmar, vore skönt!
Men jag har bestämt att jag ska julstäda lite, få iordning, sätta upp lite julgrejer och mysa till det lite.
Men jag tror inte att jag kommer att göra det, för jag är trött!
Linnea och jag har tränat, vi har sprungit intervall, puh!

Dagarna bara rusar iväg, hade klassråd och det är ju bara 3 veckor kvar tills vi får jullov, sen är det bara 6 månader kvar till student, jag ryser! Veckorna som kommer är ganska fullproppade med saker.
Studiebesök i kalmar, lucia, rugby, julpyssel, mys och sådär. Dessa tre veckor kommer verkligen gå fort!
Jag längtar tills vi slutar, det ska bli skönt att få sova ut i ett par veckor. Sen börjar liksom nedräkningen för den 5 Juni 2008, wiie!

har köpt ett nytt databord och en ny datastol (eller vi fick det i julklapp av mamma) ser bättre ut med ett hörnbord istället, så nu ska det gamla iväg, någon som vill köpa? annars åker det upp på vinden sålänge! :)
Det känns bara bättre och bättre med lägenheten ju mer den kommer iordning. Jag hoppas att allt kommer fungera bra också! :) Men det kommer det nog att göra, allt löser sig ju liksom! :)

På tal om något annat, hade prov idag..  det gick väl bra hoppas jag, hade dock inte pluggat så hårt. Men eftersom jag inte har några anteckningar att gå efter var det inte så lätt.
Tycker dock att är lustigt att de kan basera prov på föreläsningar och filmer sådär som det gjorde idag. Alla var inte med på föreläsningarna (som jag, jag var inte med när åklagaren var där och pratade) då är det inte så lätt att svara på de frågorna. Men det blir nog godkänt iallafall.

När jag gick upp idag var det -6 grader ute, fy vad kallt, har inte varit så kallt på länge, men när man väl kom ut kändes det inte så himla kallt iallafall, kändes ganska friskt av att komma ut! Brabra!
Till frukost åt jag ägg, som jag kokade med vår nya äggkokare, okej de första äggen blev inge bra, hade knappt blivit "hårda", så fick kasta det, de nästa två blev nästan för hårda, haha, men nu vet jag ungefär hur mycket vatten jag behöver. Intressant att veta liksom?! :)

Nehe, funderar på att lägga mig i sängen en stund innan jag sätter igång med mitt julstädande. PUUUH!
När mattias kommer hem ska vi iväg och handla också, måste nog skriva upp lite vad vi behöver!

Ha en trevlig dag!

P.S Grattis till Johan som fyller 20 idag och grattis till min lilla kusin Molly som fyller 2 idag :) d.s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0