Oh that's right!

31 Januari 2008, torsdag.

Idag var det sista dagen man är i skolan på drygt 2 månader, både skönt och lite jobbigt. Men två månader går fort, snart sitter vi bakom bänkarna på lektionerna och klagar! :)
Skolan idag var ganska lång och jobbig, jag har ont i halsen men bra som jag är gick jag ändå.
Körde vid 10,15, gick inge vidare idag faktiskt, men beror på att jag inte hade huvudet på rätt plats och hostade och allt som hörtill, men har iallafall beställt fler körlektioner, bra bra!
På svenskan skulle vi spela teater, ingen var vidare seriös, så ingen hade inlevelse, läste direkt ur pappret och satt vid bänkarna, så duktiga är vi! (:
Naturkunskapen var som vanligt seeeg, att han bara orkar? Trots att han inte hade något att prata om så pratade han på bara för att hålla oss tills vi slutade, vilken gubbe. puuh!
Sen var det sista engelska och där hade vi prov, vilket gick? ehm bra?! haha.
Läste igenom igår litegrann men det var så tråkigt så man orkade inte, palla läsa om classica gubbar liksom?

Aja, ska strax börja städa lite, eller iallafall dammsuga och dona lite, skulle gjort det precis när jag kom hem men fick så ont i magen att jag inte stå raklång, det högg och högg, så jag la mig och kollade på vänner.
Sen har vi ätit och nu har klockan helt enkelt runnig iväg, men ska städa lite mer noggrant imorgon, funderar på att möblera om i vardagsrummet, ja vi får la se.
Ska förövirg förbi skolan imorgon på möte med Stefan så får träffa Linnea en stund också. Ett tag sen man såg henne! :)

Aja, ska se om jag ska ta mig en glass och kyla halsen innan jag börjar med dammsugningen o liknande!

Still yesterday?! ohm..

30 Januari 2008, onsdag (igen).

Fan jag känner verkligen att jag börjar dras ner i sjukträsket, jag vill inte.
Halsen gör ont och huvudet börjar göra väsen av sig, temperaturen känns som den stiger. Fan!
Men jag ska klara imorgon också, visst att man hellre velat ligga hemma en torsdag, vår värsta skoldag, men ändå. Har prov imorgn i engelska (iofs sista lektionen), men har även körlektion runt tio tiden om jag inte minns helt fel. Sen är det ju den underbara naturkunskapen, dock har jag redan redovisat så det spelar ingen roll.
Aja, ska iallafall klara dagen imorgon med ett leénde på läpparna, oh yes!

jag funderar på vad det kan vara för fel på mig idag, för när jag vaknade så gjorde de ont i ryggen, inte hela ryggen utan precis vid "vingen" (haha). Dessutom strålar det ner i armen och gör sjuhelvetes ont ibland. ibland känns det som om hela armen domnar bort, lite läskigt. har inte varit med om det förut, så det är nog inget farligt. ;)

funderar även på vad jag ska äta, om jag orkar tillaga någon lätt innan mattias kommer hem eller om jag ska vänta och så äter vi då. Förvisso åt jag lunch vid typ elva, men jag åt 2 knäckebröd och jag börjar bli lite hungrig.
Kanske ska kasta ihop en omelett, det vore något för det var länge sen, eller kanske slänga ihop en toast också väldigt länge sen jag åt. Vi får se vad jag orkar med helt enkelt!

Egentligen vill jag bara gå och lägga mig, men ingen idé då kommer jag aldrig kunna somna ikväll och det är verkligen något jag behöver. Så jag ska försöka strunta i att sova.

Förresten, någon som vet när Grey´s anatomy och Desperate Housewifes börjar?

I don't want to be that girl..

30 Januari 2008, onsdag.

Ska strax bege mig ner till skolan, har sovmorgon idag och börjar inte förens 10,00, skönt!
Vaknade idag och min hals gjorde ont, buhu. Har nog haft feber inatt dessutom, vaknat och varit helt varm & svettig, men nu på morgonen så har den lagt sig, så det blir att ta sig till skolan.
Åh jag vill inte bli sjuk, inte nu när vi ska ut på praktik, så jäkla typsikt!
Men jag håller tummarna, får dricka te och knapra halstabletter!

Slutar runt halv ett tiden idag förmodar jag och ska försöka ta tag i lägenheten och städa litegrann.
Åh vad jag hade behövt tvätta egentligen, jag tvättade ju aldrig i lördags (pga av jättebakfylla) och det fanns ingen vettig tid förens nu på lördag, så att inte tvätta på två veckor.. ahh panik!
Fan vad jag önskar att vi hade en egen tvättmaskin, det vore asbra. Det ska jag köpa när vi bli miljonärer. haha!

Igår kollade jag & mattias på ännu en Harry Potter film, fenixordern? heter den så? aja, iallafall, mattias har nästan blivit besatt av Harry så man får väl kolla också, thihi. Men den var faktiskt ganska seg, hände ingenting förens sista 15 minuterna typ.
Jag tittade även på Juno igår när jag kom hem, den var väl sådär. Den var inte någon direkt "wow" film, men den dög.
tittade även på en film i skolan, minns inte namnet, men jag tror inte att det fanns ett öga torrt efter filmen (iallafall inte bland oss tjejer). Den var asbra (trots att jag bara såg typ halva).

Nehe, ska sätta på  mig ett par strumpor, borsta tänderna och bege mig.
Skriver kanske senare, den som lever får se. Tjaa

Still Monday!

28 Januari 2008, fortfarande måndag.

När jag nyss loggade in på internetbanken såg jag att summan på mitt konto inte borde stämma, 506 kr?
Hm, gick in och såg att hyresgästföreningen för det första hade dragit 70 kr (Jag har ju liksom gått ur den föreningen, what the hell?) + att det stod att jag hade fått lön... lön? eh vadå lön? jag har inte jobbat på ganska många månader, vad jag kan minnas.
Men förmodligen är det väl någon slags skatt eller liknande eller vad vet jag?
577 kr är ju bättre än ingenting, jag blev iallafall glader. Pengar, pengar, pengar. :)

Betalade nyss hyran, skönt att få det gjort så fort som möjligt, så man inte slipper tänka på den. Visst det är fler räkningar som ska betalas, men det funkar. Hyran är den största och jobbigaste. Bredbandet kommer nog också snart och el-räkning om 3 månader (tror jag) & tv-licens i mars. Gött! :)
jag som oroade mig över att pengarna inte riktigt skulle räcka till, men de gör det helt klart. Visst är det knapert ibland, men det är det väl hos alla? eller? :)

Ska kolla outsiders nu! (blir nog ingen Juno sen, buhu)

Maybe I dream too much

28 Januari 2008, måndag.

Det är lite mer än 2 veckor tills vi åker till Gran Canaria, ska bli så skönt, ligga i värmen och njuta. Jag längtar!
Jag vet inte varför jag inte direkt "räknar" ner, utan det slog mig förut idag att det faktiskt är lite mer än 2 veckor kvar. Och 2 veckor går fort, då har jag liksom redan gått 2 veckor på praktiken. Gutt!

Jag var inne på sjukhuset idag och hämtade schemat och träffade även min handledare, verkar superbra & trevlig, skönt det. Schemat såg bra ut, fick som tur var ingen tur som gick till 24.00 eftersom det är lite jobbigt med bussar. Det senaste jag slutar är 23.00, men det ska nog gå bra tror jag! Hade inte så många A-turer (07.00-16.00 eller 07.00 till 15.00) faktiskt skönt. Så jag är mer än nöjd med mitt schema, men de sista två veckorna är inte riktigt klara än, så vi får se hur det blir, hoppas på att det inte blir så många A-turer, de är jobbigt, plus att jag är så jäkla trött om morgonarna, det kommer bli tufft, men bara man trivs. Fast dock tycker jag att man skulle få en liten slant för att man är där, behövs inte mycket, men efter någon vecka jobbar man ju där som riktig personal liksom. Men det är som det är.

Vi laddade hem en film igår som jag är sugen på att kolla på, Juno, handlar om en 16 åring som blir gravid om jag inte minns fel, den verkar bra, så hoppas på att det blir att kolla på den senare ikväll.
har kollat på harry Potter två dagar i rad nu, tror egentligen Mattias vill se femman idag, men jag vill vänta, börja tröttna på den killen (potter alltså, haha). Men vi får se, det kommer säkert sluta med att vi inte ser något alls utan bara glor på något tråkigt tv-program, haha!

Nehe, ska kolla in reklamen nu och se om det är något vettigt att handla (vårt kylskåp är nästintill tomt, kanske är max 5 varor i, haha). Funderar på om vi ska åka och handla imorgon, eller får det bli någon annan dag, vi har ju i frysen så det är ju inte jätte bråttom, men ändå! haha!

Hejsvejs!

I wanna love you forever
And this is all I'm asking of you
10,000 lifetimes together
Is that so much for you to do
Cuz from the moment that I saw your face
and felt the fire of your sweet embrace
I swear I knew
I wanna love you forever
<3

Don't wake me up!

26 Januari 2008, lördag.

Vart ska jag börja? Ska jag börja skriva om festen igår eller om min otroligt jobba bakfylla idag?
Jag börjar med bakfyllan.

Att vakna upp sådär dagen efter brukar aldrig vara så jättekul, men idag var nog det värsta jag varit med om.
Huvudet snurrade bara jag vred på det, kunde inte sätta mig upp osv, jag mådde dåligt!
Och igår blev jag onykter och inte lite, fan jag som aldrig brukar bli så full, men igår slog det till, men kan nog bero på 7.0:orna som jag aldrig brukar dricka. Nu blir det aldrig mer sånna äckliga cidrar igen.
Varför utstätta sin kropp för sån fylla när man vet hur man mår dagen efter? jag förstår mig inte på mig själv ibland. Men efter att ha gått upp vid halv ett, ett så mådde jag lite bättre efter en stund.
Jag är dock fortfarande däven och skulle lätt kunna sova bort hela dagen och aldrig gå upp.. typ!

Festen igår var nice, vi började så smått här hemma. Alla utom jag drack delvis tequila, men eftersom jag aldrig klarar av det så struntade jag i det, då hade jag spytt rakt ut. Kan inte dricka de sen sist (när jag typ gick i sjuan/åttan och sprang in på toan och spydde efter en sup).
Runt halv elva, kvart i elva skulle vi dra ner till eclipse för att eventuellt besöka baren där.
Hörde att det var tre pers där nere, aldrig att vi betalar 50 spänn för 3 pers, nja. Vi gick iallafall in till Ica & Linus och kollade in deras lilla lya, mysig var den faktiskt! :)
Innan vi gick hörde vi att det var 20 pers där nere på eclipse, men vi struntade i det och gick vidare hem till oss igen för att fortsätta partyt, vilket de gjorde. Och det var kul. Dansade, pratade och fotade, det är fett nice! :)

Jag säger bara: tack för en toppenkväll alla! Så är'e! :)

Godnatt!

bklaa

Feeest!!!

Party like hell!

25 Januari 2008, fredag!

Nu inväntar jag att Caroline ska komma (även Anton & mattias), vi ska festa lite idag, nice jue!
Det blir cider och prat och dans. Senare ska vi bege oss ut på stan och för att eventuellt besöka eclipse, kanske också springa förbi Ica & Linus. Eftersom Ica ska med oss in till ecplipse är det inte omöjligt att vi springer upp där för att checka läget liksom!

Det dåliga är att det är kallt och regningt ute, jag som tyckte om regn förut, men inte längre det är bara blött, kallt och jobbigt, så det så!
Sitter nu och smaskar i mig min första cider, känner suuug och är super sugen på att dansa loss ikväll.
Och det finns väl inget bättre än att dansa & festa med min kära fisk? :)

Nehe, nu ska jag dra ett par sug i sugröret och dunka musik!

Vi hörs!

A flower when it's cut will surely die

24 Januari 2008, torsdag.

Och så är helgen här, denna vecka har gått sjukt fort.
Vi går bara en vecka till i skolan sen är det dags för APU i 6 veckor, jag ser fram emot det.
Ska bli skönt att slippa skolan i hela 8 veckor sammanlagt :) Och när vi kommer tillbaka är den bara 10 veckor kvar till STUDENT! Tänk er, 10 veckor är för fan ingenting. puuh!

Idag har skolsagen gått riktigt segt, det började bra fick reda på mitt religonsprov, VG+ precis på gränsen till MVG, blev så glad. JP sa att  jag visst kunde skriva prov om jag bara la till den sidan, så vi får väl se! :)
Dock tappade Helen bort sin mobil, eller den blev snarare stulen, låt bli saker liksom?
Hittar man något tar man det ju inte, utan man lämnar det till expeditionen eller liknande. Så resterande dagen har bestått av lektioner och letande av mobil.
Redovisade även naturkunskapen, skönt när vi inte var så många. Så nästa vecka får alla andra redovisa för hel klass, moha på er! :)
På Engelskan var i endast 3 personer: Jag, mimmi & Johanna, så vi fick en liten läxa och sen fick vi sluta, gutt!

Så nu sitter jag här och lyssnar på en sjukt bra & sorglig låt (http://www.youtube.com/watch?v=V6JIr9Qy_II) och funderar på vad jag ska göra nu, skulle vara skönt att gå ner och sola lite, men jag har inga tior tror jag, så får nog göra det imorgon. Vi får se. Det finns inget direkt jag kan göra, städat är gjort, ska iofs dammsuga lite.
Borde egentligen städa ur förrådet så jag kan hänga in min klänning där inne, men jag orkar inte. haha, laat!
Ska kolla in frysen och ta ut något som vi kan äta sen när mattias kommer hem (när han nu gör det).
Jag hatar att inte ha pengar på mobilen, verken pengar eller gratis sms, buhu i hate it! Blir ganska svårt att kommunicera då, men det ordnar sig nog!

Aja, ska försöka hitta något vettigt att göra.

Hejdå!

One more time!

23 Januari 2008, fortfarande onsdag.

Jag har gjort klart naturkunskapsarbetet, eller kanske inte helt, men ska ordna det imorgon i skolan.
Eftersom vi inte har word på denna dator (som jag tjatar på att vi ska skaffa) så skrev jag på min mejl, därför måste det finjusteras morgon. Känns skönt att vara klar i tid.. haha!

Dagen har gått jätte sakta känns det som, vet inte varför, men det känns som om klockan skulle vara 23,00 istället för 21,23. Men det kan bero på att jag inte sovit något sen jag kom hem från skolan, för ibland gör jag det och då går dagen så fort.

Som jag skrev förut skulle vi äta kassler idag, mums det var gott.
Vi lagade till kasslern, och så hade vi pressad potatis samt svampsås som vi sedan la i en form och in i ugnen. Sen är god sallad till, mums vad gott! :)

Imorgon börjar mattias på sin praktik, så stackarn ska börja vid sju, jobbigt.
Men snart är det samma för mig så jag ska inte retas med honom, dessutom har han bara praktik tors-fre i 4 veckor så det är ju inte så jätte mycket. Men ska försöka med att gå upp i samma tid som honom så jag kan få i mig frukost någon gång, det vore bra om jag började med frukost, för det brukar vara gott!
Förresten köpte jag ett nytt te igår med hallonsmak, inte alls gott, blev så fruktansvärt besviken!
Så jag får hålla mig till mitt älskade jordgubbste, på tal om inget alls egentligen!

Nehe, funderar på att slänga mig i en varm dusch och sen krypa ner i min nybäddade säng, jag älskar när det är nya lakan och sådär, dessutom har jag ett nytt skönt täcke, mycket bra!
Har bytt laken som sagt till de vi fick i julas, fick ju 3 stycken bäddsett och nu ska vi averka det andra! :) Så fiint!

Okej, duschen väntar och ursäkta för ett ganska oengaerat och tråkigt inlägg.

You're killing me!

23 Januari 2008, onsdag.
(endast en månad kvar till födelsedag)

Jag kan ju inte medge att dagen har fyllt sin funktion, kändes oerhört onödigt att ens ha klivit upp ur sängen idag.
Väl i skolan var vi utan lärare, fem elever och en film på 2h 13 minuter "livet från den ljusa sidan".
Guess what? vi kollade klart på den, vi var effektivare än någonsin, trots att förslag flera gånger kom upp att vi skulle spola fram den. Men vi var duktiga elever, funderade på frågorna och kollade klart filmen, vi är fan inte dåliga!

Igår var jag & jenny en sväng till sjukhuset för att kolla in våra Apu-platser så klampade in på intaget och fick träffa Bodil, som var schemaläggare och undersköterska. Vårt schema var inte riktigt klart och vi fick  komma med lite egna förslag och hon frågade hur det var med tider och bussar om det skulle krångla med bussar.
Jag ser inget krångel med att komma in vid sju (visst jag är jävligt morgontrött men vadå?) de enda krångliga jag kan tänka mig är turen som sluter vid 24,00, då går det direkt inga bussar hem, så den turen får jag nog avskaffa mig om jag mot all förmodan skulle få en sån.
Denna Bodil pratade om en tur som lät intressant, man började bid 08,00 och var då inne på akuten och tog emot ambulansen när det först kom.. sen fastställa anamnes, då jobbar man med en sjuksköterska (och självklart med sin handledare eller vem det nu är som är undersköteska där ute), det lät verkligen intressant, då får man verkligen följa med patienten från det att de kommer till sjukhuset och sen vidare. skoj!

Egentligen borde jag inte sitta här och skriva blogg nu, har andra saker att göra, så som att skriva mitt naturkunskapsarbete, yeeeah, eftersom jag mitt smarthuvud verken skickade de till min mejl eller sparade de på datorn när jag nästan var klar i skolan får lov att jag göra om att, skoj för mig, eller inte! 

Har iallafall tagit fram kassler ur frysen så det ska vi nog äta till middag dag, bara så ni vet liksom. Jag antar att ni är så pass intresserade, haha! 

Nehe, skolarbetet kallar.... 

p.s jag funderar starkt på att ha ett s.k "sexparty" när jag fyllt 19, vad sägs om det tjejer? d.s

Home sweet home!

21 Januari 2008, Måndag.

& så är jag hemma i vår mysiga lägenhet igen. Okej så mysig var den inte när jag kom hem, men det var inte jätte stökigt heller, men jag kan bara tänka mig hur det kommer bli när jag är borta en hel vecka.. haha! :)
Tågresan gick bra, men så otroligt segt, kändes som den tog 5 timmar när det i självaverket tog 2½ timme, men det var väl för att jag ville hem fort.

Körde som sagt halkan idag vilket var kul! Men jag tror nästan den sista rundan var roligast när vi fick köra helt själva utan en lärare brevid, då kände man att åh nu är det nära, snart är det så hela tiden. KÖRKORT! :)
Dock har jag haft jobbig huvudvärk hela dagen, min speceilla huvudvärk och givitvis hade jag inte med min medicin, så jag fick ta en alvedeon (som inte hjälper) och försöka vara glad.

Har precis tagit mig en dusch och huvudvärken släppte lite, men ska ta mig i säng för ett par välbehövda timmars sömn, då lär de ju släppa, förhoppningsvis!
Imorgon ska vi ta blodprov och blodtryck och allt annat skoj, senare på eftermiddagen ska jag och jenny in till Kalmar för att besöka våran apuplats, så kommer bli en lång dag imorgon - och jag som hade tänkt ta itu med städning. Men städning för det bli på onsdag istället, då jag även ska ta mig upp till mats för att boka körlektioner i mängder (eftersom jag då fått mitt schema så vi kan se hur jag har det med jobb osv).

Men ska nog gå och smörja in mig lite sen hoppa i säng och lösa ett par korsord innan jag släcker lampan.

Godnatt!

And so it's

20 Januari 2008, söndagkväll.

Jag är ganska trött, så funderar på att ta tag i mitt liv och lägga mig.
Imorgon blir en lång dag, ska som sagt köra halkan.
Men jag längtar tills jag åker hem vid 16.00, ska bli så sköönt att komma hem.
Har verkligen saknat min bejb och mina små katter och andra saker :)
Så får att få tiden att gå fortare funderar jag på att lägga mig, dessutom så ska man jju försöka vara pigg imorgon när man kör till Linköping, men det ska nog gå bra, jag överlever nog hur som helst liksom.

Jag som hade tänkt att jag skulle plugga nu när jag varit här, men jag har verkligen inte orkat.
Jag kan inte påstå att jag inte haft tid för det har jag haft, massor utav tid..
hade jag bara tagit tag i det så hade det mesta varit klart nu, sånt man blir sur på sen i efterhand att man var för lat.
Så alltså måste jag plugga mycket nu i veckan för att få klart vissa saker innan APUN. Aja, jag ska fixa allt, det löser sig :)

Imorgon ska jag åka tåg hem, jag tycker nog det är skönare att åka buss eller att åka kustpilen så man slipper massa byten. Imorgon är det ett byte och jag har ganska mycket att bära (om jag inte får ner allt i väskan vilket inte är så troligt), för jag har en Ikeakasse, en stor väska där balklänningen är i, min vanliga väska med kläderna i, samt en vanlig handväska, men det ska nog gå, jag brukar vara bra på att bära.
Men det är skönt att det bara är ett byta, så man slipper byta tre gånger vilket brukar vara det vanligaste.
Så jag ska inte sura, utan vara glad! :)
Är iallafall hemma i nybro vid 18.36, hoppas det inte är massa förseningar och jävulskap, sånt gillar vi inte.
Ska bli skönt att få slänga sig i sin egna säng och gosa hur mycket som helst med världens underbarste människa. Åh jag längtar verkligen.
Tänk att jag varit utan honom i 3 dagar.. hur blir det då när jag är utomlands? en hel vecka, jag hade velat att han följde med, men nu är det som det är och det kan ju vara bra att vara ifrån varann lite också!

Aja, ska nog prata lite med älsklingen på msn innan jag försöker att gå i dvala ett par timmar.

Tjarå!

12 år & mamma

20 Januari 2008, söndag.

Jag vet inte vad jag ska säga, jag blir bara så ledsen.

http://www.expressen.se/nyheter/1.1011864/12-ar-och-mamma...


And so we go on

20 Januari 2008, söndag.

Det är sjukt vad tiden går fort, snart är vi inne i Februari, min månad och så många andras (:
I år fyller jag 19, vilken onödig ålder, men ändå ett steg närmare 20, åh vad jag längtar till den födelsedagen.
Min födelsedag i år kommer vara ganska mycket annorlunda mot de gågna, iår sitter jag nämligen på ett flyg och bil i stort sett hela dagen. Så att fira födelsedag blir nog inte riktigt som vanligt, men de får man ta igen dagen efter. :)

För en stund sen tog jag en välbehövd dusch och sitter nu här med mina nya kläder och börjar känna mig lite småhungrig, funderar på om jag ska gå ner och käka lite frulle, vore ganska gott faktiskt.
Gick och la mig ganska så sent igår/inatt.. klockan var nog 02.00 när jag kom isäng iallafall, sen låg jag och läste en stund (Sune ruuules:). Men somnade nästan direkt jag släkt lampan, det är bara den där nedrans halsbrännan som är jobbig. Telefonen ringde vid 05.10, då var det Mattias.. då hade han precis kommit hem från Danne. Han & John skulle äta hamburgare.. haha. Jag har sagt att han kunde ringa när han kom hem, så jag får ju skylla mig själv att jag blev väckt. Men vi pratade inte så jätte längre, kanske 10 minuter eller liknande.
Försökte sen sova, gick inte så jätte bra, haha! Men får skylle mig själv!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer om jag ska vara ärlig, vi får väl se vad dagen erbjuder.
Mamma & P-G ska iallafall spela bridge vid två tiden, så jag får väl sitta och hänga här och typ glo, haha!
Mamma hade beställt smörgåstårta tills idag, det ska bli gott! :) Men vi har dessutom kräftor som vi måste äta, skulle ju ätit de igår igen, men det blev inte av, så ikväll blir det nog kräftor :D

Nehe, nu har de andra vaknat till liv här i huset så jag ska väl gå ner och äta frukost och invänta ett samtal från Mattias!

Have a nice daaay! :D

Hero

19 Januari 2008, lördagnatt? eller kväll?

Alltså vilken sjuuuukt tråkig dag, jag vet inte vad jag ska göra.
Sitter mest och rullar tummarna och sitter och kollar rund på bdb, vilken jäkla liv alltså.
Har nog suttit flera 10-tals timmar framför burken snart, kan inte var så bra.
Kommer ha träningsvärk i fingrarna imorgon, haha!

Eftersom jag inte har något vettigt att göra började jag kommentera massa bilder på bilddagboken, så nu sitter jag och pratar med någon kille från halmstad, vi har tråkigt båda två och vet inte vart livet är påväg egentligen, haha!
Funderar på att skicka iväg ett sms till Mattias, vi får se, han kanske är för full för att svara? haha.
Han sa förut att han skulle skicka ett sms framåt kvällen och det han ju inte gjort, vilken svikare! ;)
Vi får se helt enkelt hur jag gör, men om jag känner mig rätt kommer jag slänga iväg ett sms direkt när jag skrivit klart här. :)

Idag har jag förresten varit och kört hela två gåner till Maxi, första gången var med mamma och hon är ganska hispig så det var läskigt att köra med henne, för hon tvärbromsade, trots att jag nästan hade läget under kontroll och så vidare, men iallafall.
Sen åkte jag och P-G till maxi, för mamma hade inte köpt köttfärs. Men då tog vi en annan väg där jag fick köra i lite högre hasitgheter, lite roligrare och gick beydligt bättre.
På måndag ska jag köra ner till linköping (eller iallafall delvis, vi är tre som ska köra dit), sen blir det halkan, som jag faktiskt nu ser framemot, kommer nog vara ganska kul!:D
Sen på eftermiddagen får man åka hem och träffa sin älskling, det ska bli så sköönt.
Det är sjukt att man kan sakna honom såhär mycket, vi sågs ju liksom igårmorse. haha, jag är nog lite väl töntig, men jag är kär, fruktansvärt kär. :)

Men vet ni, ska skicka iväg ett sms nu! :)

Robert Gustavsson

19 Januari 2008, lördagkväll.

Robert Gustavsson är så jävla störtskön. Jag har verkligen börjat älska honom! :)

http://www.youtube.com/watch?v=rTInLzaCYZs&feature=related

This life..

19 Januari 2008, lördag.

Jag vet inte, men det känns som något är fel, jag har någon konstig känsla i magen som säger att något har hänt eller något är fel, kan dock inte sätta fingret på vad det kan vara eller vem det kan handla om.
Jag hatar att ha en sån känsla, för jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen då, hur jag ska göra för att inse vad som är felet. I hate this shit!

Det gick ganska bra att sova inatt iallafall, hade ju sprutat Mattias parfym på min tröja så jag på sätt och vis sov med honom iallafall så det gick bra. Dock vaknade jag flera gånger av någonting, säkert mina helt sjuka drömmar jag hade inatt. Jag lovar de var så sjuka att jag inte kommer att ta upp de här.. Men ibland undrar man hur det hade varit om det hade varit så som det var i drömmen. Men jag ska inte undra, det blir bara fel då!

Vaknade runt tio tiden och gick då upp, läste igenom tidningen från torsdags och läste noggrant igenom detta med "tito" eller vad han heter. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro i de målet, men varför skulle barnflickan ljuga om våldtäkt? det är väl bland det hemskaste sakerna man kan ljuga om? att säga att någon har våldtagit än fast det inte är sant. Då är man ju totalt dum i huvet, enligt min åsikt.
Men sen att han kollapsade så, det känns lite som om han inte har gjort något, för varför skulle han annars kollapsa? hm, jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men det är ju inte jag som dömmer och tur är väl det! :)

Dagens om kommer vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka plugga lite iallafall, sen får vi se.
Har inte så stor ork till att göra något speciellt.. det blåser här så att ta sig ut och gå en promenad är inget jag föredrar. Så jag stannar hellre inne idag och gör något vettigt, som att plugga en aning.

Aja, snart ringer väl Mattias och undrar hur han ska göra, han ska nämligen tvätta idag :)
Men jag tror nog att det kommer gå bra! Det är bra att han får tvätta lite också, annars kommer jag alltid få tvätta i hela mitt liv, moha och det vill jag inte!

Ha det bra, vi hörs nog senare.

The world is sick!

18 Januari 2008, fredagkväll.

Jag vet inte vad jag ska säga, det är hemskt.
Världen behöver förändras. Hemskt att människor har det såhär.
Tårar rinner, stackars små älskade barn.
Vi måste göra något, vi vi vi!

http://www.youtube.com/watch?v=6nEpBgvF9lg

Friday, Im in love.

18 Januari 2008, fredag.

Så har jag kommit upp till mamma efter dryga 4 timmar i bussen. Iofs för jag själv fram till vimmerby typ så jag hann sova en bra stund innan massa folk kom och började störa.
Väl i vimmerby klev det på en grabb på drygt 15-16 år och jag lovar jag har aldrig mött en sån töntig människa i hela mitt liv, det går inte att beskrivas utan måste upplevas!
Han såg ut som den där snubben i bonde söker fru, Fredrik? hette han så?

Men jag kom iallafall till Linköping hel och hungrig. Vi åkte direkt till Ikea, där jag handlade (okej mamma betalade) en lampa och ett nytt täcke! Eftersom mitt täcke nu är helt värdelöst, värmer inte så speciellt bra.
Efter Ikea åkte vi till Partyworld (www.partyworld.se) där vi kollade på balklänningar, jag fastnade för den första jag provade, så nu är balklänning inköpt! Såååå glaaad, den var så fin.. enkel fast ändå puffig ;) hihi!
Ni får helt enkelt vänta tills balen och kort som kommer på hur den ser ut!
Så nu är det Mattias saker som ska fixas, sen är vi klara. Men skor och sånt får man se hur det blir med det.. det behövs kanske inte just nu.
Men klänningen behövs sys in lite & sys upp litegrann, men inga stora saker att göra liksom! :)

Ikväll ska vi äta krätor.. oh jag längtar, jag älskar kräftor! Det är det bästa som finns! Ska trycka i mig flera stycken så jag inte vill äta det på länge! :) haha!

Ska snart slå en pling till min kära älskling och prata lite med honom, vet inte riktigt vad han skulle hitta på ikväll, men lär ju bli John eller Danne om jag känner honom rätt.
Åh kommer bli jobbigt att sova utan honom i ett par nätter, men det går!
Inatt/imorse så var han så söt och så gosen och bara ahh, jag älskar honom verkligen.
Det är vi, han & jag och så ska det vara, alltid!

Hejs!

i'm sorry, this illusion

17 Januari 2008, torsdag.

Ska börja med att det faktiskt gick bra på provet vi hade idag. Skrev på precis allt och det är inte ofta! :) Men detta ämne var inte så himla svårt faktiskt.
Dagen har annars varit skit seg, funderade många gånger på att gå hem, men något stoppade mig?
och jag har nu insett mitt stora misstag, jag var nästan (nästan) klar med mitt naturkunskaparbete, så orkade jag inte göra mer på lektionen, tänkte finslipa de sista här hemma. Skickar det till min mejl, men innan så läser jag igenom gamla mejl som jag fått och visade upp de roliga för Mimmi.
Nu till min förvånig har jag ju inte skickat det..... och jag sparade det inte på datorn i skolan.
Snacka om att man blir trött på sig själv ibland! Så nu får jag göra om det, men det var väl menat att bli så liksom! ;)
Imorgon åker jag till mamma för att spendera helgen där.
När vi ändå är i linköping imorgon så ska vi kolla balklänning på Partyworld och så ska vi åka till Ikea! Får se om vi går i någon mer affär, vi får se.
Jag har tänkt mig att plugga järnet nu när jag är hos mamma, plugga in allt som jag ligger efter i (inte så mycket som det låter). Så man slipper ha det efter sig efter APUN!

Idag var det prat om Norge igen och jag är sugen fast ändå inte. Hur kul skulle det inte vara liksom?
Det skulle vara så himla kul att åka dit och jobba och bo på hotell med pool och få hotellfrukost varje dag.
Men att vara utan mattias i 2 veckor, det är så lång tid + att jag isåfall kommer vara hemma typ 1 vecka (ska ju till Gran Canaria) och sen åker man till Norge, så det skulle vara kämpigt.
Men kanske även bra, inte för att vi har det dåligt, men sånt sägs vällv vara bra för förhållande?
Eller kanske bara för de som har de dåligt? äsch jag vet inte.
Ska iallafall ta mig en riktigt funderare, han säger inte så mycket, tror inte att han vill att jag ska åka, men det är ändå min utbildning. Men vi får se helt enkelt. Ska klura på det!

För en stund sen åt vi mat, supergod mat! Kötbullar potatis och sås, hemlagat! Åh jag älskar verkligen mattias mat (när det blir gott;).. Känns som om jag inte ska äta på flera år nu, helt proppmätt!

Förresten jag har bränt mig på tungan, det gör ont. Den där jäkla chockladen jag drack på Engelskan var het och då menar jag verkligen superhet. Ajj!

Aja, ska krypa ner hos min älskling nu, jag vet att det kommer vara jobbigt utan honom i 3 dagar. Fasen tror jag struntar i  Norge iallafall?

Hejs!

My hair is blond

16 Januari 2008, onsdag.

Snacka om att jag är helt slutkörd! Även om jag fick en liten sovmorgon idag så kan man inte påstå att jag har vilat ut för det.
Eftersom jag åkte in till kalmar vid 10,41 så var jag inte i skolan, vilket ändå var rätt skönt.
Väl i Kalmar möttes jag upp av Stina & Merita. Eftersom de idag skulle färga håret blev det de och jag blev mer än nöjd med resultat, de färgade det rött med svarta slingor i...
eller inte (: det blev blondare och med en massa slingor i, mörkt & ljus och jag blev väldigt nöjd.
Vi åkte hem vid halv fem och jag var helt slut när jag kom hem.
Jag hade så fruktansvärt ont i huvet eftersom jag på hela dagen druckit en youghurt, så mitt humör började skena iväg. Men väl hemma blev det en köttbit med lite klyftpotatis, det var verkligen gutt! Sedan dess har vi kollat på vänner och nyss satte jag på datorn, vilket egentligen var dumt av mig. Jag hade behövt plugga!
Men iallafall.. Stina & Jag bestämde iallafall att min frisyr ska göras av henna på balen eftersom vi sagt det ganska länge, så nu är det iallafall fastställt. Det är tur att de inte har balen samtidigt för då hade det blivit jobbigt, för jag vill ha Stina, för hon är duktig! :)

På tal om annat, har inte pluggat ett dugg på relgionsprovet vi har imorgon. Tänkte göra det när jag kom hem, men all min energi försvann. Så ska sätta mig i köket snart och kolla igenom det. Puh!

Förresten, idag fick jag ett sms av Rebecca. Hon & Pontus åkte ju till Thailand igår och de var jätte fint och de skulle precis lägga sig! fasen jag vill också till Thailand.
Men idag är det exakt 1 månad kvar tills jag ska till Gran canaria! Det ni! :)

Godnatt!

Juse give me a biiiiig bed!

15 Januari 2008, tisdag.

Tisdagen är överstökat, den har innehållt praktiska saker i sjukvården.
Har tagit puls och blodtryck så att det ska sitta sen när man går ut på APU.
Har även tagit venprover, eller snarare jag har blivit stucken av Jenny, ingen hitt!
Det gjorde asont, dessutom fick hon inte ut något blod från mig eftersom hon tryckte igenom hela nålen genom venen. Jag tog inget venprov idag, kände mig skakig efter min egna lite spruta, så jag väntar till nästa tisdag då vi ska fortsätta.
Dagen slutade runt tolv tiden, inte helt fel faktikst, jag var helt slut idag på morgonen att jag inte visste verken ut eller in! Sovit en liten stund idag, men ingen längre stund så lär somna inatt, vilket är skönt!

Imorgon ska jag dock inte till skolan, utan ska bege mig till Kalmar för att agera hårmodell.
Stina ringde mig igår (och det var evigheter sen vi snackade!!) och så frågade hon om jag kunde tänka mig att vara hårmodell så visst, varför inte? Det är färgning som står på schemat, så vi får se hur det blir! Ska iallafall bli kul att umgås med Merita & Stina, för det var verkligen evigheter sen jag snackade och såg de! Kul kul!

Veckan kommer gå hyffsat fort och på fredag åker jag till mamma för att averka ett par dagar där samt kolla in balklänning (det börjar närma sig!!). Ska även köra halkan på Måndag, jag är lite nervös men inget farligt!
Åker då hem på Måndag eftermiddag och då ska jag pussa på mattias ett par extra gånger.
Jag fattar inte hur jag ska klara mig utan honom en hel vecka när jag knappt gör det i en dag, haha!
Men det får gå. Så jag tror iallafall att Norge-projektet är ute ur mitt huvud igen.
För om det skulle bli så.. så är jag hemma typ en vecka sen åker jag iväg till Norge i två veckor och det tror jag inte jag skulle riktigt klara av, eller?

Aja nog talat om det, ska gå ut i köket och göra iordning lite smörgåsar och en kopp te för ett sedan bänka mig framför "i huvudet på Caroina Gyning".

Hejs!

image73

I'm gonna shine!

14 Januari 2008, måndag.

Det blir Gran Canaria den 16:onde (tror jag det var) Februari! Hur skönt kommer inte det bli? :)
Skönt att komma från kalla Sverige 1 vecka och njuta av att vara utomlands.
Så detta året kommer det bli två utlandsresor, mer än vad jag rest i hela mitt liv! haha!
På tal om resor så åker Rebecca & Pontus till urhärliga Thailand imorgon och stannar i två veckor! Åh vad jag hade velat byta med Pontus, men nu är det som det är! :) haha!

Idag har vi varit i Kalmar och fixat ett pass till mig samt fixat körkortet till Mattias.
Sedan har vi strosat runt på stan och varit en runda på Ikea där vi gick omkrin i minst två timmar! (:
Det är så mycket vi vill göra om i lägenheten, badrummet, sovrummet, köket, vardagsrummet (haha alla rum).
Men vi får ta det som det kommer, de som står högst upp på listen är badrummet, det är inte så himla snyggt faktiskt!

Nehe, nu ska jag göra Sjukvården och sen lägga mig i soffan och ta det lungt, jag är trött!

Godkväll!

Oh yes!

14 Januari 2008, Måndag.

Oh vad jag önskade att människor kunde vara lite mer diskreta i vissa sammanhang.
Jag blir så fruktansvärt trött alltså!

Nu ska vi iväg till kalmar för att inskaffa ett pass till mig, för på sportlovet blir det förmodligen utomlands! :):):)

Skriver nog mer senare ikväll!

Sun, oh sun!

13 Januai 2008, söndag.

Söndagar brukar ju vara så tråkiga och trista, för vi vet om att imorgon är det början på en ny vecka, en ny vecka med skola/jobb vilket vi fruktar.
Men idag, då sken solen och man blev glad, det var en sånt himla fint väder, det gör att denna Söndag känns bättre, mycket bättre.

Vaknade vid elva idag och var riktigt utvilad, men jag låg kvar i sängen en stund till bara för att det är söndag liksom. Då hör man Mattias glada rop från vardagsrummet: "jenny det ser ut som vår ute".
Så sant så, solen sken och gräset är grönt och inte ett moln på himeln.
Vi bestämde oss för att ta en promenad i det sköna vädret sagt och gjort, vi fick bort till ÖB och köpte lite saker.
När vi kommit hem funderade vi på att gå ner till stan också och handla lite mer saker, men då tog lathunden över och vi tog bilen.
Handlade lite gott till ikväll för vi ska mysa framför Saw 4, hoppas den är bra!
Ikväll blir det även räkmackor på listan, ska verkligen bli gott, jag har varit sjukt sugen på räkor/kräftor ett bra tag nu.
Såg på kvantum att de ha kräftor i frysdisken, så ska nog köpa det någon dag och njuta, åhh det är så himla gott!!
På kvantum handlade jag mina efterläntande musslor, var extremt länge sen jag åt det så var bara tvungen att köpa en liten bruk! Mums!

Nu är maten på G, det blir hemmalagade biffar med potatis och sås, mmm! Mattias är ganska så duktigt i köket, vilket är bra för min del, så slipper jag laga dålig mat! :) haha

Nehe, ska ut och göra honom sällskap!
Ha en trevlig söndag! :)

And so, we get to party!

12 Januari 2008, lördag.

Det är lustigt hur man på några minuter kan ändras för slashas till festprisse.
Igårkväll fick jag ett samtal för Jessica runt kvart i tolv om att hon var utanför och ville komma upp.
När hon väl kom upp tyckte hon att vi skulle supa lite, så jag tog fram det jag hade och därefter började vi dricka och prata, vilket var väldigt trevligt.
Runt kvart över ett så ringer Mats och vill att Jessica ska komma till PP-tryck, därför börjar jag göra mig iordning, smink, kläder och diverse saker. Möter upp Mats & TK efter en bra stund där vi bestämmer oss för att gå vidare mot Åberg eftersom Mattias ville att vi skulle komma dit, eller iallafall att Mats skulle komma! :)
Så vi vandrade ner till stan vid två tiden kan jag tänka mig att klockan var.
Hos åberg fann vi, åberg själv, Mattias, John och Ajax (tror jag hon kallas)..
Efter en stund fortsatte vi bort mot Mats där Jessica somnade (däckade?:) och vi andra gjorde nog inte så mycket.
Det var nu vi började runda av och blev trötta, spriten höll på att försvinna ur kroppen..
Runt fem snåret gick vi hem för att lägga oss och det var mer än skönt!

Och vet ni? jag blev onyckter igår, whheej, det var inte igår liksom.
Men det beror nog på att det blev en sån impulsfest grej och så drack jag jäger rent, det är inte så gott egentligen.
Därför har jag haft en ond huvudvärk idag, synd om mig!
var uppe vid tjugo i tolv och duschade, kände att jag VERKLIGEN behövde de, sen efter det var det bara att sätta igång med tvätten, jippie, jag var såå sugen!

Ikväll blir en lung kväll, har nyss avverkat 1½ timmes sömn, mycket skönt. Förmodligen ska vi äta räkmackor ikväll, mums! Om vi orkar ta oss tid till att koka ägg och skala räckor. Fast jag är fortfarande mätt efter vi åt sist.
Vi får se, annars får vi la äta de imorgon, det gör ju inte så himla mycket! :)

Så, nu ska jag bege mig mot soffan igen och krypa ner under täcket. Åh jag är såååå TRÖTT!

Tack till Jessica som då gjorde min kväll igår, för om hon inte haft energin till att festa hade jag suttit hemma som en annan soffpotatis och haft tråkigt. Så tack till Jessica för en rolig kväll och eftersom vi näst intill är släkt nu så får vi festa till att igen! :)

Byee!

Hide away

11 Januari 2008, fredag.

sitter och lyssnar på låtar som jag lyssnade för 1½ år sen ungefär.
älskar låten Hide away med Laleh, den är så otroligt fin.
Lyssnade även på, I see you, you see me med The magic numbers & What's left of me med Nick Lachey.
Helt underbara låtar och ryser verkligen när jag hör det (:

Ikväll har jag kollat på premiären av Lets dance, men gav upp efter Karl-Petter (vilken charmplutt).
Tyckte inte det var så jätte bra faktiskt, men det är något man kan kolla på när Fredarna är tråkiga!
Puh nu ångrar jag att jag inte tog tag i sökandet efter en partner att gå ut med ikväll.
Eftersom jag fick ett sms om att det var bartömning på Ernesto, fan också!
Aja, jag överlever.

Åh jag är såå sugen på att åka utomlands någonstans, men jag vet inte vart.
Till något varmt ställe, men vem ska jag ta med mig? Mattias vill ju inte åka utomlands.
Dessutom har vi nog inte pengar till det heller, men det ju inte suttit fel att åka någonstans.
Visst jag ser fram emot Paris, men den är sommar.. har så mycket annat att se framemot som händer innan.
Därför skulle det vara skönt att åka snart, så man har något att se fram emot typ snart istället för om 5 månader! Förstår ni min tanke? (:

Nehe, ska försöka hitta på något annat, kanske kolla ett par vänner avsnitt.

Hide away: http://www.youtube.com/watch?v=R4f4L-JYkX4
I see you, you see me: http://www.youtube.com/watch?v=27JJmMmB8p8
What's left of me: http://www.youtube.com/watch?v=1WMfU_IeMl4

you're my baby love

11 Januari 2008, fredag.

För att tiden ska gå fortare har jag tagit ner julsakerna (äntligen!) och bytt gardiner.
Eller bytt gardiner har jag bara gjort i vardagsrummet för det är bara dit jag har andra gardiner.
Måste åka till Ikea någon dag och handla lite lampor som man kan ha i fönstren och lite blommor tror jag! :)
Men som sagt så fick jag ett ryck för att tiden gick så fort, så jag började fixa och dona, så nu är alla julsaker nere och lägenheten är städad i varje litet hörn!

Ikväll är det start för Let's dance och förmodligen får jag spendera kvällen av att titta på det själv.
För mattias ska förmodligen ut och dricka lite öl med John & Åberg.
Bara för det är jag lite sugen på att dra till kalmar och festa jag också, men det medför så mycket problem..
Men vi får se, kvällen har ju inte ens börjat så wtf! (:

Helgen kommer spenderas med hushållsgöra samt på söndag ska jag förmodligen umgås med Stina, var alldels för länge sen vi sågs så det är verkligen på tiden! (:
Annars blir det en lugn och stillsam helg, hoppas jag på iallafall!

Ska kolla lite vänner nu, har börjar om från säsong 1 nu, så ska kolla in lite avsnitt!
Nu önskar jag mig de andra vännersäsongerna jag inte har i födelsedagspresent!
Har till säsong 3, så det är ju en del till som man måste ha för att fullfölja hela vännerboxen liksom!

Ha en trevlig fredagskväll!

 Såhär blev mitt fönster idag efter jag bytt gardiner och gjort iordning lite :)

I Remember. . . :(

10 Januari 2008, Torsdag. (med återblickar till den 7 April 2000)

Igårkväll innan jag skulle sova började jag tänka, som alltid innan sovdags.
Jag tänkte på allt möjligt, helt plötsligt ploppar datumet 7 April upp i huvudet.
7 April 2000, kom och tänka på mammas ord innan jag åkte till skolan.
Orden har liksom etsat sig fast i huvudet, orden som förändrade så mycket.
Jag minns samtalet på morgonen, klockan halv sju.
Ibland tror man att man har glömt, men man förtränger.
Nu minns jag allt i detalj, förutom en sak, hur jag tog mig till Rebecca/skolan.
Jag vet att jag cyklade, men vilken väg jag tog kommer jag inte ihåg, vad jag tänkte kommer jag inte ihåg, jag var i chock.
Det var inte så konstigt, vem hade inte hamnat i chock efter de orden?
"Stina är död".
Jag får rysningar i kroppen när jag tänker tillbaka på det.

Jag tänker tillbaka på hur det var innan allt hände, jag träffade henne ett par dagar innan, Niklas fyllde år.
Jag minns hennes lukt, fan jag minns hennes lukt, nu när jag tänker efter. Lukten.. den lukten.
När jag känner mig ensam, ledsen osv så brukar jag tänka på henne, om det är kväll titta upp mot stjärnorna och tänka att hon är en stjärna och kollar ner på mig just nu, jag brukar prata med henne i mina tankar, låtsas att hon hör vad jag säger, låtsas att hon kan hjälpa mig på ett eller annat sätt.
Ibland tar jag till drastiska metoder, när det är som svårast tar jag fram hennes smyckeskrin, där en del av hennes smycken ligger, jag har rullat ihop det i en påse för att bevara lukten, då tar jag fram den luktar och tårarna väller ner, då känns det som om hon är närvarnade på något sätt, jag har även en annan sak från henne, som jag helt ärligt inte vet vart jag fått det ifrån. Det är en liten Ask eller låda eller vad man ska kalla det, som är guld där det står "Kristina 31/3 80" på, där i ligger det två hårlockar med spännen i. Någon gång hon har klippt sig och velat spara några lockar. Ibland tar jag fram de.. men det är bara ibland, när det behövs.

Det var länge sen jag tänkte på henne, på min moster, på hon som var som en extra mamma för mig när hon bodde här, hon som jag pratade med om allt, hon, hon, hon. Vissa perioder är mer än andra, men nu var det verkligen länge sen, känner att det är dags nu.

Något som jag verkligen ångrar, är att jag inte såg henne när hon dött, det hade varit skönt tror jag.
Det andra är att jag inte medverkade på hennes begravning, jag vet inte varför, minns inte.
Jag ångrar det och hade jag kunnat ändra tiden hade jag gjort båda delarna.
Nu kan jag inte ändra på tiden, så jag får sitta här nu och ångra, ångra så in i helvete!

Jag minns orden hon sa till mig några veckor innan:
"jenny, jag skulle vilja ha dig som dotter, bara för en dag"
& vet ni? jag hann aldrig vara hennes dotter för en dag......

Jag minns orden som förändrade mitt liv..
- Stina är död.

And now it's time to do something!

10 Januari 2008, Torsdag.

Sista dagen på veckan och första veckan efter lovet är över.
Dagen har varit lång, men ändå ganska rolig (:
Det började med att vi hade samhäll och våran älskade JP på plats, det förgyllde ju hela dagen, eller hur Helen? ;)
Jag hade senare körlektion vid halv tio, där vi körde i stan och det gick hyffsat.
Ska köra halkbanan den 21 Januarie, men då blir det inte här utan i Motala hos mamma.
När jag är där ska vi kolla in balklänningar, så vi får se om vi hittar några fina.
Ska åka till mamma på fredagen förmodligen och stanna till måndag.
Därefter åker jag hem för att kunna infinna mig på praktikplatsen på tisdag som jag och jenny ska besöka! :)

Nog om det, sen jag kom hem har jag inte åstakommit ett dugg, jag blir så trött på mig själv ibland.
Men jag ska göra det, jag ska ta tag i saker och ting, det är bara ett måste, så det så!
Hemligt hemligt, men nog fan ska det bli bra tillslut!

Förresten fick jag åka med jenny idag för första gången, det var ganska läskigt! (: haha!

Aja, ursäkta för ett ganska flummigt inlägg, jag är inte direkt på skirvarhumör!

Holly shiit?!

9 Januari 2008, Onsdag.

och så skriver jag en tredje gång för idag, ovanligt!
Som ni läste i mitt förra blogginlägg så klarade jag teoriprovet som jag skrev idag vid 15,00, vilket verkligen är SKÖNT! Det kan man inte sticka under stolen med!

Idag i skolan fick vi reda på att vi fått pengar till Norge, men vet inte hur mycket, men det borde vara lika mycket som de andra åren. Om det nu är så, så är det 4 personer som åker iväg och bor på hotell och jobbar på ett ålderdomshem i 2 veckor (v11-12), jag vet inte om jag vill.
Det skulle vara en jätte rolig upplevelse, men frågan är om jag skulle klara det? Puh jag är verkligen Mattias sjuk! (:
Men jag tror att jag ska söka till det ändå och är det så att jag blir "antagen" så är det väl helt enkelt meningen att jag ska dit, bara man kommer med rätt sällskap i klassen, annars vore det ju trååkigt?! (:
Aja, ska prata med lilla plutten om det, så får vi se hur det blir! :)

Nehe, ska slänga mig i duschen, sen blir det att kolla tv innan läggdags.
Buhu imorgon är det det jobbigaste dagen av alla! PUUH!


congratulations to me!

9 Januari 2008, onsdag.

För jag klarade teoriprovet idag! (: (: (: Jag är glad, superglad! 
Kan inte slute le! (: GRATTIS TILL MIG! (Och linnea som också klarade det:)

Dessutom ett STORT FETT MEGA GRATTIS till Jenny som tog körkort idag! :)

Nu ska jag fira! (:

Puss från mig!

Good luck to me, yeah!

9 Januari 2008, onsdag.

Onsdagens skoldag är avklarad, endast en lektion på onsdagar, mycket skönt!
Men bara för att jag hade sovmorgon idag vart det inget med det.
Eftersom idag är den stora Dagen med D, Gunvald ska kastreras, haha!
Skulle vara på djurkliniken redan vid kvart över åtta, så det var bara att pallra sig upp, trots att jag hellre legat kvar iallafall en timme till, men så är livet.
När jag kom hem igen var det ingen idé att sova, så jag satte mig framför datorn och gjorde i stort sätt ingenting.

Som sagt gick skoldagen ganska fort, på socialpsykiatrin håller vi på att läsa på sjukdomen depression.
Vi kollade på film samt pratade. Efteråt hade vi ett litet klassråd, sen var dagen slut.
Efter jag kommit hem så hittade jag i brevlådan VR, men jag bestämde mig för att INTE läsa den än, hade en del saker att klara av innan, så jag satte igång med att tragla faser, som gick bra.
Eftersom jag om cirkus 40 minuter ska skriva upp, vi får ser vad det leder, jag hoppas ju självklart på ett godkänt! Hoppas att ni håller tummarna för mig, jag lär skriva lite senare hur det gick. Good goodi me!

Nehe, nu ska jag sätta på mig lite smink (man måste ju tänka på att det kortet de tar idag kommer komma på körkortet, hur som haver;) haha!
Sen ska jag traska ner till det stora huset och invänta en annan person som också ska skriva upp! :)

Önska mig typ lycka till!

Puss&Kram

The first day, weey!

8 Januari 2008, tisdag.

Och så har skolan börjat igen och jag är redan skoltrött, pust!
Skönt att vi bara går fyra veckor och sen ut på APU i sex veckor, ser verkligen framemot det! :)
Trots att det kommer bli kämpigt med jobbigar morgonar så är det bara att bita ihop.
Dessutom tycker jag att man kunde fått en liten slant för att man är där och jobbar, för det är man ju efter en vecka när man fått smälta alla intryck m.m. Aja det är iallafall min åsikt!
Dagen idag gick ganska fort, kollade på en film på sjukvården sen pratade igenom lite smitta m.m, slutade redan vid tolv, vilket var skönt!

Jag somnade mot all förmodan innan tolv igårkväll, men jag sov inte alls bra fram till tre tiden, då jag vaknade och det kändes som jag inte sovit något, sen tog det en timme att somna om igen och sen väckte mattias mig runt sjutiden bara för att han inte kunde sova, han är snäll han! (:
Men jag halvsov iallafall fram till halv - kvar i åtta! Det är andra gången vi går upp så tidigt, på lovet har vi sovit alldels för länge och en gång har vi gått upp redan vid halv åtta, då vi hade ett ärende.
Imorgon har jag egentligen sovmorgon, som jag inte lär få utnyttja eftersom Gunvald ska kastreras imorgon och Mattias totalvägrar att åka dit själv, så man får väl offra sig! (:

Om en stund ska vi åka iväg för att inhandla lite saker och sen blir det till att laga middag, jag är utsvulten! Maat!
Efter maten ska jag dra med mig Mattias ut på en promenad sen blir det mys i soffan tror jag! :)

Nu ska jag sätta på mig ett par strumpor.

/Viklund

Please don't look at me like that

7 Januari 2008, måndag.

Jag är trött, funderar starkt på att hoppa in i duschen för att sen bege mig mot sängen för att kunna avnjuta en natts sömn! Hoppas bara att jag kan somna, jag måste & jag vill!

Förut åt jag & mattias Lövbiff, mums, det var supergott!
Hade ingen aning om vad jag skulle laga för mat för det kändes som om hela frysen var tom, när det snarare är tvärtom. Men det blev lyckat iallafall, bra det!

Har pluggat körskola idag, gått ganska så bra faktikst. Imorgon blir det råplugg hela dagen från det att jag kommer hem från skolan, ska plugga, plugga, plugga och åter plugga, för på Onsdag gäller det liksom! :)
Ja, jag ska skriva upp och jag är inte en sån som vägrar tala om det, kuggar man så kuggar man, so what? Alltså det är ju inte hela världen och varför skulle det vara pinsamt? Varför inte bara tala om det om någon frågar?
Visst jag kan förstå att man vill hemlighethålla uppkörningen, det kommer jag nog också göra.
Men visst, ni gör som ni vill, jag gör som jag vill! :)

Aja, nu ska jag somsagt hoppa in i duschen för att sen hoppa i säng och läsa lite körskola!

Bye!

Don't stop the music.. or?

7 December 2008, måndag.

Jaha, jag som skulle gå upp tidigt idag, men gjorde jag det?
Nej vaknade vid halv tolv och vi låg kvar till typ tjugo över tolv, typiskt!
Så imorgon kommer jag vara helt död, puuuh!

Sen jag gick upp har jag inte gjort något vettigt, lagat lite mat.
Mattias är iväg och umgås med Ricky lite så jag sitter här i min ensamhet.
Men ska ta mig ut på en promenad efter mitt lilla bloggskrivande.
Något jag tycker är sorgligt är att jag inte har någon musik att lyssna på, då blir det bara trist att gå.
Men jag ska önska mig en Ipod tills jag fyller år, för det är ju inte lång tid kvar! :)
Hur som helst ska jag ut på en promenad om en stund, blir att klä sig varmt! (:

Dagen kommer annars gå åt till att inte göra någonting.
Ska plugga körskola och det blir att plugga ganska HÅRT! :)
Annars blir det inget nödvändigt, egentligen borde jag städa, men det är så tråkigt och det känns som om jag alltid gör det, så jag tänker faktiskt strunta i det, så det så!

Nehe, ska ta på mig lite varmare kläder och ut på min lilla promenix.

Tjarå!

That's life, simple!

6 December 2008, Söndag.

Jag leter förbrilt efter den perfekta balklänningen, det borde väl vara dags nu?
Jag hittar så många fina och jag vill ha alla. :)
Det är nog så att jag inte kan bestämma mig för vilken som är.. jag!
När jag åker upp till mamma ska vi in till Linköping och kolla lite, hittade ju en bra adress där, så vi får väl se!

Idag har vi varit i orrefors och ätit god mat och pratat Paris.
Kollar in hotellet vi ska bo på och pratat om själva resan och sådär.
Jag ser framemot det, tänkt er Paris, dessutom 2 heldagar på Disneyworld, mys!
Men när jag började tänka efter på resan förut fick jag ändå lite småpanik, när vi åker.. då har vi tagit studenten!
haha, mitt eviga tjatande om Studenten, fan vad jag ser fram emot den! Gör inte ni det?

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Don't even think about it

5 Januari 2008, lördag (exakt 5 månader kvar till student)

Jag kan ju inte påstå att jag har åstakommit så värst vidare mycket idag, som vanligt.
Blev en lång natt, vi kom inte i säng förens halv tre tiden och somnade inte förens tre tiden efter lite prat.
Vi följde nämligen John en bit på vägen igår när han skulle traska hem, så då fick jag mig min efterlängtande promenad.
Sov ganska länge idag, men hyffsat udda drömmar, vaknade vid 12.00 och blev påmind om att min tvättbörjar NU!
Så genast kasta på sig det man har närmast och sen ner i tvättstugan, det var inte mycket tvätt så det räckte med att tvätta tvåmaskiner, skönt!

Efter tvättningen har jag mestadels gått runt och varit sur, haha!
Jag har varit hungrig och då blir det lätt så att jag blir lite extra sur, men det löser sig! (:
Nu är som vanligt kvällen här och jag funderar över jullovet.
Jag har verkligen inte gjort ett SKIT, det är delvis skönt men ändå inte.
Jag hade velat göra något utöver det vanliga, åka iväg och shoppa? eller bara åka iväg över en dag någonstans.
Men det har varit samma gamla visa, känns som man knappt varit utanför ytterdörren de senaste två veckorna, vilket jag ångrar nu i efterhand!

Det är snart dags att söka sommarjobb där man sen kan tänka sig att få ett fortsatt jobb.
Jag vet nog vart jag ska söka, samma som förra året, alltså Almen.
Jag trivdes där och de gamla var urhärliga, saknar det stället ibland.
Som ni vet hade jag kunnat jobba där efter förra sommaren, för det gör nog alla som var sommarjobbare i sommras, men jag kände att jag förmodlilgen inte skulle ha ork till det, för skolan tar för mycket.
Jag kände att skolan var tvunget att gå före allt annat, för jag vet att om jag hade börjar jobba på almen, så hade skolan blivit lidande, därför har det blivit som det blivit.
Men ska iallafall söka dit i år igen, så får vi se vad som händer, ska självklart söka andra ställen också, men almen är prio 1.

Kvällen kommer som vanligt innehålla tv-tittande, vet dock inte om det är någon bra film som går ikväll eller hur det är? Vi får la se, känns som jag måste börja vända tillbaka på dygnet igen, ska upp tidigt imorgon hade jag tänkt!
På tisdag börjar vi skolan och våran sista termin, wiie! :)

Hejdå!

A little bit of . .

4 Januari 2008, fredag!

Jag har en sån där konstig men ändå skön känsla i magen.
Året har hunnit bli tvåtusenåtta, året då jag, Mattias, mina vänner mfl tar STUDENTEN!
Tänk er när vi står där upp på scenen, vilken magisk känsla. Bara det inte regnar, visst det behöver inte vara kokhett, men det får absolut inte regna!
STUDENT, jag har en känsla av att det kommer vara Mimmi som pratar inför folket, vi kommer vara lyckliga, våra tårar kommer att spruta (iallafall på oss tjejer:). Det ska vara en magisk dag!
Vi står där uppe på scenen med våra fina kläder och snygga mössor, vi tittar ut över folkmassan och söker efter våra föräldrar/släkt, söker efter våra plankat... Jenny Viklund Omvårdnad 5/6 2008 Student!
Vi kommer springa ut och lämna skolan bakom oss!

Funderar på hur dagen kommer att vara.. först och främst blir det att gå upp supertidigt (om man ens kunnat sova), göra sig iordning, skicka en mängder med sms "IDAG TAR JAG/VI STUDENTEN!!", gå vidar mot champangefrukosten, en sista gång med klassen. Vi ska skratta, vi ska gråta och vi ska bli onyktra.
Senare promenerar vi till skolan för sista gången, njuta av den förhoppningsvis sköna dagen.

I detta skede är det 5 månader kvar (imorgon är det exakt 5 månader!!).. FEM MÅNADET, det är sjukt, jag säger det en gång till.. SJUKT!
Innan dess är det så otroligt mycket som ska hinnas med, jag börjar få smått panik.. märks det?



Som ni ser har jag gjort ett tappert försök att göra om min blogg, designa den lite själv.
Inte riktigt klar, men ska finslipa när jag har ork & lust!

J. Viklund!

Such a mess

2 Januari 2008. Onsdag är det idag och jag tror att det har varit den tråkigaste dagen i år, haha. Nej men allvarligt, denna dag har varit så fruktansvärt tråkig. Vi makade oss upp jätte sent idag, runt ett tiden kom vi upp, därefter har jag inte gjort ett jävla dugg, har strosat runt i morgonrock hela dagen och kännt mig allmänt utråkad. Funderade stark på att ta en promenad, men det såg så kallt och läskigt ute så jag ångrade mig.
Men nu är jag lite sugen på att ta på mig byxor och en varm tröja och hasa mig ut i snön, ja det är faktiskt snö och det ligger kvar på marken.
Min personliga åsikt är att det inte hade behövt komma någon snö alls nu när både jul & nyår är över, men det är inte jag som bestämmer vädret så jag får ta det som det är.
Som sagt är jag sugen på en promenix såhär i kvällsmörkret, men tror inte att min andra hälft är så sugen på att ta en runda, men man kan ju alltid fråga, det dör man ju inte av! :)

Jag har inte så mycket nytt att tilläga eftersom dagen har varit så tråkigt. Det som är det positiva med dagen är att vi idag fick ett sms att Paris resan är bokad. Den 15 juni åker vi, jag mattias med hans familj & släkt. Vi ska strosa runt på Disnyland och bara ha det allmänt mysigt och trevligt, jag kan säga att jag ser fram emot resan något fruktansvärt, så nu blir det till att spara och spara. Frankrike är ett land jag alltid har velat åka till och Paris vilken fantastisk stad, min stil.. Romantik på hög nivå, vi får väl se vad resan erbjuder för roligheter!
Det ska bli iallafall superkul! :)

Nehe, ska försöka få med mig min kära pojkvän ut på en promenad i vintervädret.

På återseénde!

Tjüss / Jenny

Disneyland Paris

För den 15 Juni blir det Paris!

 

And it all coming back to you

1 Januari 2008, ett nytt år, nya möjligheter, nya upplevelser.
2007 har varit en höjdare och jag hoppas på att 2008 ska bjuda på ännu mer roligheter.

Jag har egentligen inte större lust och ork att skriva om gårdagens fest, men det blev trots allt bra.
Jag vill tacka er alla för en bra kväll! Tack!

Idag gick jag iallafall upp vid kvart över elva för att ta itu det absolut tråkigaste som finns, städning!
Jag städade & städade & städade, det verkade aldrig ta slut.
Efter 5 påsar med skräp, var det iallafall bortplockat alltihop och eftersom jag redan igår när vi om hem diskade det mesta var det inte så mycket som behövdes diska.
Dammsugningen och tvättningen av golvet gick fort!
Bestämde mig sen att baka lite scones såhär första dagen på året.
Halv två gick mattias upp och åt nybakade scones, mums!

Dock har vi nog båda sjuknat in i förkylning, mattias har varit sjuk sedan i torsdags i stort sett, medans mitt kom smygandes igår eftermiddag. Idag är jag skör och pillar i mig lite alvedon för att inte insjukna ännu mer.

Såå... vad ska det nya året innhålla? 2008, det jag först och främst kommer att tänka på är självfallet studenten den 5 Juni. Där emellan ser jag fram emot APUN som jag ska ha på akuten i 6 veckor, kommer bli väldigt intressant!
Förövrigt är det inplanerat en Resa till Paris i sommar med mattias + familj, hoppas på det! :)
Annars får vi helt enkelt se hur året utformar sig. Ett plus i kanten är ju sjävklart att jag får spendera ännu ett år med min älskling, det är väl det bästa? :) Jag hoppas på mycket detta år, så vi får la se! :)

Det känns som det är evigheter kvar till den 5 Juni, men faktum är att det är mindre än ett halvår kvar, alltså mindre än 6 månader, det är helt jävla sjukt. Tiden kommer rusa iväg, allt kommer gå så fort och jag känner mig stressad. Det är mycket jag ska hinna med till den 5 juni, jag har liksom bestämt att jag ska hinna med det.
Så med ungefär 5 månader kvar är det bara att ta i med hårdhandskarna i allt som ska göras, så det så!

Mattias har redan gått och lagt sig, funderar på att krypa i säng jag också och hoppas på att mitt halsont och huvudvärk släpper tills imorgon. Ikväll har vi kollat film, smiley tror jag den hette? Ingen bra film alls, urtråkig! Mattias somnade, ytterligare ett bevis på att filmen var kass.

Nog om det, ska checka runt lite, sen blir det nog sängdags.

God fortsättning på det nya året.

  
Fler bilder finns att kolla på, på min bilddagbok: JennyViklund.bilddagboken.se



RSS 2.0