En dag med fröken Sundman!

Har spenderat dagen med fröken Sundman. Mycket trevligt. Vi åt frukost tillsammans, sedan checkade vi en film en stund innan vi begav oss till stan. Hann in på jysk & Torg ett sen ringde Esa och vi åkte hem igen! :)
Väl hemma så gjorde vi mat, fisk i ugn och potatismos. Himla gott!

Sedan pratade vi om livet, att det går för fort. Att vi har lite ångest. Men vad gör väll det? vi ska ju alla dö, idag, imorgon, om 50 år, om 100 år. Men klart man har ångest för att man aldrig blir liten igen. Man kommer aldrig mer bor hos mamma och pappa i fröseke, i det stora röda huset. Ne, men så är det. Det är bara att inta framtiden, vuxenlivet och allt vad det innebär! :)

Hm, kom hem för ungefär 30 minuter sen och har sedan dess haft mina skor på mig (my gad så snygga tack Jessica) och dammsugit. För jag hinner nog inte det imorgon då vi nästintill åker direkt efter jag slutat jobba! :)

Och jag ska snart bege mig till jobbet, ikväll är det den bästa torsdagskvällen på 6 veckor, jag jobbar med Mia! :)
Och trots att hon inte är pigg så gick hon till jobbet! :) Så jag har lovat att jag ska vara extra snäll och att hon inte ska behöva göra det jobbiga! :) Schysst va?!

När jag kommer hem ikväll så kommer min man vara hemma! Mycket trevligt! Och imorgon så åker vi till karlskrona och bor på hotell för att fira fyra år tillsammans! ♥

Hörs!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas ni får en trevlig helg :)

Och grattis till er!

2010-09-30 @ 20:59:15
URL: http://emsipemsi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0