Januari 2010

Fick hem två av mina förstoringar idag. Hoppas resten kommer imorgon, om så är fallet ska jag handla lite ramar och sedan hänga upp. Blir nog fint :) Fast jag vet inte riktigt VART jag ska ha de, men jag hittar nog någon bra plats. Kattförstoringarna vet jag exakt vart jag ska ha, men de på mig & Mattias är lite svårare.

Gjort av med massa pengar idag, de bara försvinner. Men det är alltid skönt att ha alla räkningar betalda. Måste ringa radiotjänst och be att få månadsvis istället, eller att de skickar en månad senare/tidigare, så den räkningen slipper komma samma månad som alla andra räkningar man får var tredje månad.
Har även varit och storhandlat, skönt med massa mat i kylskåpet & frysen. Köpte mig en citruspress, här ska drickas nypressad apelsinjucie, Mmm! :)

Är ledig imorgon med, ska se om jag orkar ta mig ner till gymmet, beror lite på vädret ;)
Ska även få undan och städa här hemma, har plockat idag, men som sagt är ju ledig imorgon med, så kan plocka då med. Bytte ut min julgardin (som jag glömt ta ner) i köket och satte upp min vita gardin, var sugen att sätta upp de nya gardinerna, MEN får vänta tills mitten av Mars, då man förhoppningsvis känner av att det börjar bli lite vår! :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Okej, det är ju inte det att det är fel på mina svärföräldrar utan dom tycker jag om men att bo 100 meter ifrån dom ger oss inget privatliv..

Det hoppas jag med, men det lär inte bli fören Mathias har fått ett arbete! När den dagen nu kommer .....

Annars är det bra med er?

2010-01-28 @ 14:41:27
URL: http://emsipemsi.blogspot.com
Postat av: Emma

Fan va skönt det kändes att jag inte är ensam om att känna såhär!

Jag håller med. När ska detta vända? Detta har hållt på i snart 1 år och 2 månader :/

Ja precis, ett riktigt liv med barn, villa och en bra bil! :D Jag vill ha det nu, NU!!



Kram

2010-01-28 @ 22:43:08
URL: http://emsipemsi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0