En bra morgon!

Godmorgon.

Min morgon började med att jag väcktes av mig själv, innan klockan ringde.. fast okej, det lät ju himla bra, men faktum är att det återstod 1 min kvar innan alarmet skulle sättas igång.
Upp kom jag hur som helst, slängde i mig en skål med fil och två rostade mackor med kyckling. Möms.
Sen for jag ner till gymmet strax innan tio. Körde 10 minuter på crosstrainern, körde igenom "mina" tio maskiner (och jag kom ihåg hur alla funkade, trots att jag var där 1/12 sist), sen avslutade jag med ett 5 minuterspass på crosstrainern. Känns bra och framför allt, det är jätte roligt.
Får se om jag går dit imorgon efter jobbet... det är faktiskt skönt att komma iväg och träna, det trodde jag aldrig, att det skulle vara så "befriande" på något sätt att gå till gymmet, nåja, bra att det känns så! :)

Men än är det inte slut med dagens träning, jag har en hel hög tvätt som ska ner till tvättrummet, en hel lägenhet på 57 kvadrat (tror jag?) att städa, så jag har att göra.
När jag kom hem från gymmet förväntade jag mig ett gigantiskt diskberg, men Mattias hade diskat innan han for iväg, det är vardagsglädje det. ♥

Nu ska jag slänga i lite salva i mitt ena öra som jag glömde förut.

Hur har eran morgon varit?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0