Lite snicksnack

Badrummet är nästan färdigt. Det är ett duschdrapperi och lite krokar som fattas i princip.
Så bilder får ni när detta är färdigt. Ska förmodligen in till IKEA imorgon och handla det sista.
Känns superbra och jag trivs verkligen där inne nu, känns mycket modernare och fräschare.

Så vad blir nästa projekt? Jo det blir vardagsrummet, meeeen det får vänta, tills pengarna rullar in.
Vill i princip ha ett helt nytt vardagsrum: Riva ner tapeten och måla/tapetsera, ny tv, ny soffa & nya möbler. Ja så det är ju en rätt så rejäl slant som bör läggas på det. Men den dagen kommer den med, när vi har tillräckligt med cash för att färscha till vardagsrummet. :)

Dagen idag då: Vaknade vid nio snåret av ett sms från bemanningscentralen (det nya istället för poolen) de undrade om jag kunde jobba för Mia på Fredag, när hon (vi) ska på personalfest. Så tackade ju nej och sa att jag också skulle på personalfesten. Men det känns ändå bra att veta att jag finns med i deras register och att de verkar ringa(smsa?!) mig i första hand när det gäller 1 & 2:an.

Hur som helst, gick upp efter detta och åt lite yoggi. Åkte sedan och tränade, fy vad jobbigt det var idag, efter 3 dagars uppehåll är det rätt jobbigt. Svetten bara rann, haha. Men så skönt efteråt att ha det gjort och roligt är det med. Efter träningen for jag hem för att duscha, sedan har vi tvättat och lagat mat.

Ja, som sagt, på Fredag ska "vi" i ettan till Sollan och äta god mat och sådär. Blir nog himla trevligt skulle jag tro.
Att det kunde bli så bra tillslut? Jag som var så nervös och rädd för att få börja sommarjobba i just grupp 1. Det var det värsta som kunde hände trodde jag, när jag pratade med Halina så tänkte jag "inte ettan, inte ettan, inte ettan", så säger hon "jag hade tänkt att du skulle vara i ettan" ;) haha.
Nåja, jag är superglad över att hon satte mig där, har trivts som himla bra i ettan (och tvåan), så ska bli riktigt roligt att få umgås med alla på en och samma gång. :)

Men vi hörs mina kära vänner.


Kommentarer
Postat av: Nina

Då kommer min syster ringa dig i framtiden när det behövs folk ;) Hon börjar jobba på bemanningscentralen i april tror jag det va :) haha

2010-02-02 @ 09:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0