Storstädning! och annat skitsnack!

Tjoho!

Idag storstädas det här hemma. Just nu är det kaos i hallen, har slängt ut precis ALLT från förrådet och satt in byrån som vi hade i hallen förut. Så nu ska det bli lite ordning där inne (igen!). Mattias håller på att städa "skruv,spik,hammar"osv hyllan. Så efter att han fått ordning där så ska jag in och börja plocka iordning med allt annat som ska in. Måste även slänga en hel del saker, varför sparar man så mycket skit för?! det kan man ju undra.

När förrådet är klart, så har vi resten av lägenheten kvar, pust. Jag ser inget ljus i tunneln ännu, men det kommer väl om ett par timmar. Och så fint och fräscht det kommer kännas efteråt. Det ser jag framemot.
Måste försöka få undan tvättmaskinen också. Så Marianne om, eller när du läser detta, vad ska vi göra med den? Vill ni ha den tillbaka? eller hur ska vi göra? (:

Den tar plats i badrummet och eftersom den inte används så tar den bara onödigt mycket utrymme. Så den ska iallafall bort hade jag tänkt. Men det blir nog inte idag, men ändå, jag har det i tanken, så nu tar det väl typ ett halvår innan den försvinner. haha!

Och mamma har satt lite griller i huvudet på mig. Jag har nämligen hittat ett hus som jag vill ha. Men det behövs renoveras iofs. Men ändå, känns ändå hur bra som helst. Och mamma satte totalt griller i huvudet på mig när jag berättade detta.
Det är inte så att jag har letat hus att flytta till, utan jag bara kollar för det roligt och man kan drömma sig bort, MEN hua när jag sa det till mamma och visade huset så sa hon massa saker. haha. Nåja det blir nog ingenting med det, men det hade varit nice! I orrefors, mittemot svärföräldrarna, haha =) Som mattias sa "ja om vi skulle flytta dit kan vi äta hos mamma varje dag" haha! :)

Nehe, nog om det. Ska hjälpa min fina sambo med städningen nu.

Åh allt känns superbra. <3 Jag är lycklig!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja flytta hit men det är redan budjivning på det, har ringt och kollat. Släng tvättmaskinen på tippen så blir ni av med den. Marianne!

2009-09-20 @ 14:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0