Lite irriterad faktiskt!

Såja, nu är tvätten klar. En lustig sak hände för en stund sedan.
Det plingade på dörren, hårt och många gånger, tänkte att det typ var Jessica eller någon annan känning. Så jag kikar ut genom kikhålet och ser en gubbe (vicevärden, TROR JAG). Öppnar och han säger "är det du som tvättar?" Och jag svarar "ja", då säger han "tvätten är klar där nere" Sen så går han?! Okej?
Detta var vid 11 snåret och jag har tvättid till 12, så spelar roll om det är klart, för jag behöver inte hämta den ändå?
Hur som helst hade jag precis tänkt att gå ner och hämta tvätten. Så jag & mattias går ner.
Då upptäcker jag att torktummlaren är av, men allt är torrt - så den har ju varit igång. Och den stängs INTE av sig själv, utan man måste trycka av den.
Så nu funderar jag på om denna gubbe var inne i tvättstugan och kollade om tvätten var klar? Annars hade ju inte torktummlaren varit avstängd? och dessutom visste han att allt var klart? Hur visste han det? :S
Men om han nu varit inne i tvättstugan, medans JAG hade tid.. så får man väll fan inte göra?
Åh jag blir irriterad. Och om det nu visar sig att det är vicevärden (har bara för mig det, men inte säker), så har han ju nycklar.. men ändå.. man får väl inte gå in bara så?! :O gosch var irriterad jag blev!

Hur som helst, nu städar vi.. igen! Har precis lyft upp madrasserna och dammsugit och tvättat golvet under sängen. Äckligt! Där under kommer jag aldrig åt annars, eftersom den är så låg. Och dammigt och blä! Men nåja, nu är det gjort. Nästa steg är att sätta tillbaka madrasserna sedan att plocka iordning i köket och vardagsrummet. Måste damma, såg på min svarta hylla att det var fullt med damm, alltså det är riktigt äckligt. Därför har jag börjat ogilla svarta möbler, dammet syns så fort!

aja, vi ska även iväg och slänga diverse prylar. Måste bli av med allt skräp! Sedan ska jag göra hallen fin och ordna med hyllorna så det kommer upp lite prylar där och inte bara är tomt och tråkigt. Även en lampa hade vi behövt där, blir så mörkt om kvällarna, frågan är bara vart man ska ha den lampan? Tål att tänkas på!

Nehe, har endel att göra som sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0