Visst är det roligt?

Hej på er.

Jag är helt slut, huvudet bankar och ögonen går snart i kors. Men inte ska jag ta det lungt för det. För alldels starx ska jag sätta igång lite musik och sedan börja städa. Visst är det kul att städa en lördagseftermiddag efter man jobbat en heldag? mm verkligen, sånt gillas starkt, man blir inte alls irriterad av att komma hem till ett bombnedslag.

Ikväll blir det iallafall mys framför finalen i melodifestivalen. Så det blir en lugn och stillsam kväll, det behövs med tanke på att jag är rätt trött. Somnade sent inatt och upp tidigt på morgonen, inte undra på att man då är slut.
Dagen har för övrigt flytit på helt okej, gick rätt fort fram till klockan tre, då tiden verkligen hade stannat. Tillslut hade visarna slaget tio i fyra och jag fick bege mig hemåt... utan bil. Yes, mattias hade tagit bilen till orrefors idag, så jag fick snällt gå hem, men det gör mig ingenting, bara att man redan var rätt slut i fötterna efter allt spring på jobbet.

Hur som haver, imorgon är det ingenting bestämt, det är väl sporthallen, vet inte om Jessica kanske ska dit? Isåfall kanske vi ska vara lite svettiga som vi var förra gången menar jag? Det är ju bra att veta om man behöver ta med sig ombyteskläder, för vi kämpade verkligen på, eller hur? :)

Nåja, nu måste jag sätta igång, annars blir det allt för sent. Så vi hörs väl kanske efter melodifestivalen, vem tror ni vinner? 

Kommentarer
Postat av: vesna

En blogg i min smak !!!

2009-03-15 @ 07:17:41
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0