Oj oj oj.

Sitter och lyssnar på rix fm, precis städat klart. Jag hade ingenting att göra, så tänkte att jag lika gärna kunde städa. Sagt och gjort, så nu är det städat och fint. Jag har dessutom rensat skafferiet och gjort rent där inne, det är sjukt så mycket som hamnar på hyllorna. Inte ett dugg fräscht. Ska köpa ett par glasburkar eller liknande och ha mjöl, makaroner, spagetti m.m i. Nu tar allt så jävla mycket plats. Ser dessutom snyggare ut att ha fina burkar med saker i.
Har även skurat toaletten (fy fan vad det inte är roligt), diskat, plockat bort tomma glasflaskor (alkohol) vi haft i ett skåp, varför spara på sånt när det ändå inte är någonting kvar? känns ju bara dumt.

Vi måste verkligen åka och panta, har två stora kassar fulla med pant. Jag minns inte ens när det var vi pantade sist, men hittade iallafall en julmustflaska, alltså måste de varit ett tag sedan vi pantade. Så det börjar bli dags nu. Man samlar ju på sig litegrann. Det ska jag iallafall försöka få iväg idag/imorgon.
Har även 3 påsar med skräp som måste ute. Först blev det 1 från vardagsrumshinken, sedan blev det två av allt skräp vi hade i skafferiet, haha mysigt!
Men detta får vänta tills mattias kommer hem.

Jag funderar på vad vi ska äta idag, en tisdagsmiddag, hm. Jag är inte direkt sugen på något heller, då blir det alltid så mycket svårare att komma på något att käka. Hur brukar ni göra? Veckoplanera? komma på för varje dag? Jag blir tokig på detta, att vi aldrig vet vad vi ska äta. Vi har försökt att veckoplanera, skriva upp dag för dag vad vi ska äta, men det skiter sig alltid. Vet dock inte varför, kanske är det värt att testa igen?

Nåja, nu ska jag ringa ett samtal (ja mobilnätet fungerar igen!) till Mattias och höra vad vi ska äta och när han kommer hem. Han är nämligen iväg med Patrik och svetsar hans avgassystem tror jag det var. De åkte väl runt halv två tiden kanske, så de borde väl vara klara snart?
Just det ja, måste fylla på Mattias mobil, han har bara 2 kr kvar. Det går ju inte för sig.

Och en annan sak, jag MÅSTE ha ett par nya skor, ett par typ sneakers. Har haft ett par, men nu har de gått sönder och läcker in hur mycket som helst, inte alls så härligt. Därför behöver jag ett par skor, så nu vet ni det.

Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0