Where do you go when you're lonely?

Idag är det sista dagen på min 3 dagars ledighet, men inte gråter jag för det? Nepp, för jag jobbar bara Torsdag & Fredag sedan är jag ledig 3 dagar till, känns soft!
Fast det känns lite som om jag ändå kunnat jobba eftersom jag inte gör så mycket om dagarna ändå. Mattias är ju iväg 8-16,30 varje dag, så känns ju egentligen inte helt kul.
Men jag får ta vara på min lilla egentid, läsa böcker, spela sims och så självklart städandet ;)

Sitter just nu och lyssnar på musik, högt och ljudligt, samtidigt som jag sjunger, nästan ännu högre. Sånt kan jag göra när inte Mattias är hemma. :) Och så får jag lyssna på precis vad jag vill, just nu Robbie Williams - Angels. Jag skriker nästintill "Im looooooving angels instead AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH" Ja, ni kan ju tänka er själva hur det låter? Stackars mina grannar!

Förresten, måste leta upp en drömtolkningssida på intranätet, drömde en sjukt läskig dröm inatt. Om äckliga ormar. Den jagade mig, och vägrade sluta förens jag hade blivit biten (som jag tur väl aldrig blev), men denna jävla orm följde efter mig HELA tiden, åh fy fan vilken äcklig känsla det var att vara jagad av en FARLIG jävla orm. Böh. Så jag måste kolla upp om det betyder något med att drömma om ormar, för det är inte FÖRSTA gången jag gör det på ett par nätter nu.

"Det anses sedan gammalt som otur att drömma om ormar. Se: se upp för elaka personer. Bli biten av: någon förtalar dig. Döda: du får en fiende."

"Att drömma om ormar är ett mycket dåligt omen, som berättar om faror, sjukdom, frestelser och synd. Om ormen attackerar dig ska du se upp för falskt smicker."


- Ajsing, det lät ju inte sådär bra...


Förresten är jag INTE ett DUGG avundsjuk på Rebecca som åker till Spanien idag. Inte ett dugg avundsjuk... inte ett dugg........

Kommentarer
Postat av: Jennie

komiskt , för det hade vi häromdagen ! :)

det är underbart gott & mycket enkelt ! :) mumsfillibabba !

2009-07-15 @ 14:03:15
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Hola senorita haha...

2009-07-18 @ 19:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0