Träffa firrifisk!

Hallå i stugorna!

Sitter här och känner mig helt utmattad och lite svimfärdig, beror dock på att jag dricker på tok för lite vatten, så ska börja hinka i mig. Dessutom har jag tränat idag, så kan nog bero lite på det också, att jag har för lite vätska i kroppen, därför som jag känner mig svimfärdig. Träningen var idag faktiskt rätt kul, med bra musik så går det fort och tempot ändras samtidigt som tempot i musiken ändras, rätt bra! (:

Nu sitter jag här och är fortfarande svettig efter träningen, men innan jag hoppar in i duschen ska jag städa & plocka iordning, sedan blir det dusch och vid 14 snåret ska jag iväg och träffa min fina fisk!
Vi har inte setts på evighetersevigher, så det ska bli mys!

Imorgon blir det jobb mellan 7-14, egentligen skulle jag jobbat 16-21, men Mia ringde igår och undrade om vi kunde byta.. och inte mig emot. Jag gillar morgonen mer nu, eller det är iofs mer och göra! MEN man kommer hem tidigare och har hela eftermiddagen på sig att göra saker! Visst, börjar man vid 16 har man ju rätt mycket tid på sig att göra saker, men jag går mest bara runt och väntar på att klockan ska bli fyra så man kan gå och jobba! :)

Oj, bara en massa struntprat känner jag nu. Så bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0