Jobb jobb jobb (igt)

Jag har jobbat första halvan av min delade tur.. och ska snart iväg för att jobba den andra halvan.
Hemma har jag inte gjort så mycket, ätit och sovit. Hann med en sväng till systemet också innan det stängde. Mattias ville ha öl och jag köpte en vinare att smutta lite på veckan då jag är ledig ;) haha!

Jag känner mig inte ALLS sugen på att åka tillbaka till jobbet, men det får la gå. Alltså imorgon kommer jag vara dötrött, så min efterlängtade ledighet är välkommen!
Men det är som sagt bara att bege sig till jobbet i regnrusket, så idag tar jag bilen! För jag tänker då inte cykla omkring om det ska ösregna när jag ska ut till tanterna & gubbarna ute. Sist blev jag dyngsur (konstigt va? :P), så idag tar jag det säkra före det osäkra och tar bilen! :)

Nehe, nu ska jag snart bege mig. Packa ner en frukt och sedan pussa mattias en gång extra.

Tjoflöjt (jag längtar tills imorgon 16,00, då helgen äntligen är ÖVER!!).

Kommentarer
Postat av: linn

tja! ja hur kul som helst med tyskland. om du vill åka utomlands vet du vars du ska åka ;) en enkelbiljett från stockholm kostar ändå bara 465 kr haha. och ja, kom upp i slutet av sommaren,då hinner vi träffas innan jag åker. Jag drar i början av september...



om håret....ja, mormor har faktiskt inte kommenterat det. Hon gillar nog det inte, skulle jag tro. Men jag har som aldrig "fixat" det när hon har sett, i så fall kanske hon skulle tycka att det såg mer okej ut. haha

kramar!

2009-07-12 @ 11:38:45
URL: http://linn1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0