Lite om allt möjligt.

Nja, jag kom aldrig fram till bredbandsbolaget idag. Vet ni varför?
Jo, efter att jag väntat sisådär 30-40 minuter dör min mobil. Yes, batteriat laddas ur och inte ett pip har den sagt innan.
Utan den bara pang, boom, dör! Då blev jag rejält sur och funderade ett ögonblick på att öppna balkongdörren och kasta iväg den, dock tog jag mitt förnuft till fånga och skällde lite på mobilen istället.
Hoppas innerligt att jag får en ny i födelsedagspresent, för jag önskar mig en ny bra mobil, men bra kamera! Ja, det är något jag verkligen vill ha, så snälla.. ja snälla vadå? till jul brukar man ju kunna säga "snälla tomten", vad säger man när man fyller år?
Aja hur som helst.. det blev alltså ingen kommunikation med bolaget idag, så får ta det imorgon (om jag kommer fram då vill säga).

Idag har vi ätit smörgåstårta, mattias gjorde egen eftersom jag sa att vi kunde köpa det eftersom ingen av oss orkade laga mat. Då vill han istället ställa sig och smälla ihop en smörgåstårta, nåja inte mig emot. Han åkte iväg och handlade medans jag diskade och tog mig en dusch (åh vad jag skulle kunna dö för ett badkar nu, ge mig!).
När han kom hem hade han köpt allt möjligt till vår smörgåstårta och gullälskpälsk hade även köpt med sig min favisdricka, herrljunga päroncider! Då blev jag extra glad och gav honom en extra puss bara för att han var så snäll. Sedan fick han baka ihop smörgåstårtan och sedan fick den stå och vila i kylen, medans den gjorde det, skickade jag iväg mattias in i duschen.
Kikade senare på film, 13 snart 30, jag har aldrig sett hela den filmen, inte början heller och inte slutet, utan kommit in efter typ 30-50 minuter, men idag fick jag se hela, okej ingen höjdare direkt, men ändå.

Mattias ligger just nu i soffan och snarkar väldigt ljudligt. Inatt hade han tänkt att vi skulle kolla på hockeyfinalen. Från första början var jag rätt sugen på att, men nu såg jag att den började vid 01,30 och slutade 04,00, skulle inte tro det va? Tror inte mattias kikar på den heller, tror han hellre lägger sig i sängen om en stund och tittar på resultatet imorgon när han vaknat, eller vad tror ni?

Förresten, till min födelsedag (som är den 23 februari, jag hoppas inte ni glömmer det! :) så önskar jag mig en platt-Tv också, det vore inte helt fel & en bil. Men för att vara realistisk så önskar jag mig lite presentkort på olika möbelaffärer (vill köpa tv-bänk, soffbord, matbord) och så önskar jag mig typ gardiner och dukar och så typ "presentkort till att betala hyran", det skulle väl inte sitta fel det heller? :)
Jag har funderat på min födelsedag, jag fyller ju 20, och det är ju rätt stort liksom. Därför ska man väl ha en lite större fest och bjuda alla och få massa presenter? (för ni fattar väl att om ni kommer måste ni ha presenter med er? :).
Men sen är det ju kul att komma ut också, dra ut på krogen. Därför kanske man ska ha födelsedagsfest den 20/21 och få massa presenter och sedan ut på krogen den 27/28 eller vad tycker ni?
Äsch vi får se, har ju ett tag att planera på. Jag meddelar er om vad som sker iallafall, var så säkra!

Nehe, nu ska jag gå in på toaletten och borsta gaddarna och sedan pussa lite på mattias och fråga om han ska sova på soffan eller i sovrummet, sedan ska jag krypa ner i sängen och läsa lite ur boken "äcklad" som jag just nu håller på med. Jag kan skriva om boken imorgon, just nu har jag verken ork eller lust, jag har redan skrivet tillräckligt mycket. Och jag fattar inte att ni ens orkat läsa hela denna onödiga och tråkiga text? (:

Godnatt kära läsare! (vilka ni nu än är)

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag kan båda datumen :D

2009-01-06 @ 10:41:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0