Lördagkväll.

Godkväll.

Klockan är strax elva och det är lördag, vilket innebär att man antingen ska vara ute och festa eller sitta hemma och se någon bra film och ha det mysigt, det är ju trotsallt helg.
Dock gör jag ingenting av detta.
Mattias och jag sitter i två olika delar av rummet, han vid tv:n och spelar tv-spel och jag framför datorn och spelar andra spel. Kanske inte det mest roliga man kan göra såhär en lördagskväll, men man överlever.

Jag sitter även här och funderar lite, just nu går tankarna åt min födelsedag om mindre än 1 månad.
Jag pratade med min bror igår (?) och han sa att han var sugen på att skicka iväg mig och mattias utomlands. Att han skulle köpa en sista minuten och sen att vi skulle iväg 1 vecka och ja det tackar man ju inte nej till.
Ingenting är säkert och jag ska inte ha för stora förväntningar om det nu, men undrar om mattias har ett pass? eller han har ju pass, men frågan är vart det är? förhoppningsvis så är det i orrefors och gäller fortfarande, vi måste höra.
För om det nu mot all förmodan skulle dyka upp en sådan födelsedagspresent så är det ju bra att ha det fixat iallafall.
Hur som helst, skulle jag få en sån födelsedagspresent, det skulle vara det bästa, då skulle han vara världens bästa eller hur? :)

Var inne på kvantum och skulle höra om tårtor igår, men det var stängt, så får åka dit och höra någon annan dag om priser och dylikt. Vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska ha för tårta, om vi ska ha två eller en stor med en bild på oss? ja frågorna är många, så vi får väl se. Får ta och ringa henne imorgon tror jag och planera lite mer ingående. Måste snart få ut inbjudningskorten, trots att det är 1 månad kvar, så är det lika bra att få ut de och så att folk kan planera in och sedan höra av sig om de kan komma eller inte.
Gästlistan är iallafall klar, alltså den till middagen. Sen finns det en gästlista till, där folk får komma efteråt, när vi andra ätit. (: Åh det kommer bli så lyckat och jag längtar verkligen. Okej att det är över 1 månad kvar men ändå. Nu har jag något att se framemot iallafall och tack för det! :D

Vi har fortfarande inte burit in sängerna i sovrummet, vi har blivit rätt lata. Men imorgon har jag bestämt att de ska in där, så att vi kan börja sova som vanligt igen, eller åtminstone försöka. Dock är inte tapeten uppe än och vet inte när den kommer upp, men snart hoppas jag iallafall.
Så imorgon blir det storstädning tänkte jag, måste rensa i förådet också, slänga saker som inte används så man får plats med mer saker, för det är endel saker som behövs komma in i förrådet, typ som bebiskläderna som jag fått av mamma, de behöver ju inte stå i sovrummet och samla damm, lika bra att slänga upp de på en hylla i förrådet tills det är dags liksom, höhö! :)

Nej nu blev detta är rätt långt inlägg om rätt så onödiga saker. Så nu ska jag bädda här inne i vardagsrummet och sedan lägga mig och läsa lite tänkte jag. Ska börja på en ny bok "tillsammans är man mindre ensam".

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0