Godkväll!

Godkväll i stugorna.

Ska alldels strax krypa ner i sängen och läsa en stund innan vi släckar lampan för natten.
Är lite småtrött, så hoppas jag kan somna rellativt fort ikväll, skulle vara så härligt för en gångs skull.
Nu ikväll har vi inte gjort så mycket, kikat på tv och sen tittade vi på ett par avsnitt av segermyhr, är på sista säsongen nu.
Imorgon ska Mattias upp tidigt, han ska iväg och isfiska. Så jag ska ta mig en extra sovmorgon och en lång ensam frukost och sedan sätta igång och städa. Jepp för imorgon är det städdag här hemma.
Det är rätt skönt när det är fint inför helgen.

Vid halv fyra ska vi befinna oss på arbetsförmedlingen eftersom mattias ska på möte och jag hade då tänkt ta tillfälle i akt och skriva in mig. Har gjort klart allt här hemma så det är bara att registrera sig där, sen får vi se vart de leder.
Men pengar måste man ju ha, hur som hur, så det är lika bra att skriva in sig!

På kvällen blir det mys och let's dance, det har jag siktat in mig på iallafall och jag hoppas att mattias inte har andra planer (varav vad han sagt så har han inte det). Så jag hoppas iallafall på en fredagskväll med godmat och mycket mys, sånt gillar vi! (:
På lördag blir det förmodligen fest, Mattias och John ska grilla (don't ask) och senare ska de knäppa ett par öl, så jag får väl haka på, trots att jag inte gillar fest längre. Men nu var det ett tag sen och någon cider och drink kan man väl trycka i sig.

Nehe, nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan hoppa i säng.

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ja men du va rätt på G på juldagen :D Karoeke (stavning?) drottningen!! :P

2009-01-16 @ 09:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0