En läslus till pojkvän!

Fasen klockan är halv ett, mitt i natten? (öhm okej kanske inte, men ah ni fattar). Hur som helst, jag sitter fortfarande uppe, har inte ens tvättat av mig sminket. Jag kommer inte vara i säng förens ett, alltså lär jag sova som en stock imorgon, länge. Det  är skönt att sova, men fan jag vill inte vara uppe länge och sova långt in på dagen (typ 11). Jag vill somna tidigt och vakna runt nio. Känner ni igen det? jag har ett svagt minne av att jag har tjatat om detta många gånger! :)

Vi har kikat på c/o segermyhr typ hela kvällen, eller ja från tio iallafall. Det är en bra serie, den är rätt rolig. Sen när vi sett alla säsongerna ska vi ladda hem andra godbitar, typ som "en fyra för tre" & "rena rama rolf", kommer ni ihåg de?
Rena rama rolf är ju asroligt, kikade på youtube, skrattade så jag kiknade.. eller ja kanske inte, men jag skrattade iallafall.
Mattias kollade om de fanns att ladda ner och det fanns det, men han var inte säker på om han visste hur man bränner ut det, eftersom det inte är som de andra filmerna, aja vi får väl prata med John annars! :P

Nehe, nu ska jag in i badrummet och tvätta av mig sminket, borsta tänderna och sen mysa ner mig i sängen.
Ska börja på en ny bok, har ju läst ut två av böckerna jag fick i julas, dags att börja på en ny, inspärrad tror jag den heter.
Mattias läste den förut, när jag läste "äcklad", han sa att den var rätt okej, så jag får väl lita på honom.
Idag fick jag köpa en bok till honom på kvantum, jag har nog väckt läslusen i honom, fan inte illa jobbat av mig!

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: ami

en fyra för tre har jag inspelat på vhs-band. :P

2009-01-14 @ 11:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0