En händelserik natt.

Hej.

Här sitter jag med en stark huvudvärk men jag vet till 100% vad det beror på, att jag endast sovit 1½ timme inatt.
Inte konstigt att jag just nu mår lite dåligt.
Varför har jag sovit så dåligt? jo för jag var rätt trött när jag gick och la mig och läste litegrann och höll precis på att somna när jag ser något utanför som blinkar.
Nyfiken som man är kikar man ut och ser en polisbil.. Tänkte att nu har det väl urartat på någon fest. Sedan kikar jag ut igen efter typ 10 minuter och ser en polis gå över parkeringen med en hund.
Sedan ser jag tre polisbilar med ljusen på, så jag blev rätt uppspelt, lite läskigt och jag som redan är nervös när jag sover själv.
Hur som helst så somnade jag när mattias kommit hem vid halv fem typ och upp vid sex, askul -inte-.
Nu innan jag gick hem fick jag reda vad som hänt inatt, någon hade brytit sig in och tagit strypgrepp på en kvinna. Så nu tänker jag aldrig mer sova själv, never.

Dagen har varit helt okej ändå, varit jätte trött och huvudvärk, men gör man saker hela tiden så går ju tiden mycket fortare! :) Var ute med min tant på en promenad inne på almen vilket var väldigt uppskattat av både personal och tanten! :) Sedan satt jag inne hos en annan tant och läste i tidningen och myste lite. Alltid trevligt när man kan ta sig tid.

Nu är jag helt slut i huvudet och ska lägga mig i soffan en stund. Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0