Let's dance och en blondinbella.

Är det någon som har missat att blondinbella är med i let's dance? jag tror att många satt bänkade just för att se hur det gick för henne. Tror även att många av er hoppades på att hon skulle göra bort sig, skämma ut sig för hela svenska folket, det har ni väl gillat? :O

Så vad tyckte ni om hennes insats? Gjorde hon bort sig?

Själv tyckte jag hon var helt ok, jag har nog aldrig gillat hennes blogg sådär jätte mycket, men på senare tid har jag fastnat för den ändå. Det är något i hennes skrivstil som tilltalar mig. Ni måste ändå medge, hur häfftigt är det inte att ha åstakommit de hon har när man är 18 bast? visst man behöver inte hålla med om allt hon tycker och säger, men är det inte lite häfftigt ändå? Hur många klarar av det?

Jag håller verkligen inte med allt som hon tycker och säger, men ändå, hon är rätt frän, på sitt sätt. Som jag sa innan, jag har börjat gilla henne mer och mer. Kanske är det av avundsjuka? visst, jag är nog lite avundsjuk på henne, hon är framgångsrik och kan så mycket mer än vad jag kan. Hur som haver, jag tycker hon var helt okej idag, inte bäst och inte sämst, men helt okej. Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: linn

hennes dans var helt okej. men att hon har blivit kändis för sina patetiska åsikter är skrämmande. Att sverige uppmuntrar sånt. Huvva. Nej. Jag är inte alls ett fan :P

2009-01-10 @ 18:47:01
URL: http://linn1.blogg.se/
Postat av: Busken

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA är hon med i lets dance? va fan blir man kändis nu bara för man skriver blogg? HAHAHA måste faan börja skriva blogg igen, då kankse man blir känd på riktigt ;)

2009-01-14 @ 23:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0