Piggilin & tacos.

Jag måste medge att jag är rätt trött idag. När klockan ringde vid 05,55 så ville jag kasta telefonen i väggen och lungt somna om igen. Dock gjorde jag inte detta utan steg motvillig upp och blaskade lite kallt vatten i ansiktet. (inte för att man blir piggare).
Kom troget till jobbet och så flöt dagen på.. slutade vid två, vilket var riktigt skönt, kände mig helt slutkörd.
Dock tar inte jobbet slut när man går därifrån, utan man åker till sitt andra jobb känns det som.
Här är det rena ramla kaoset, så det är väl bara att sätta igång. Skickade iväg ett surt sms till mattias också "man kan faktiskt städa och plocka iordning när man ändå inte gör något om dagarna... och jag har faktiskt jobbat i helgen!!", han ringde strax därefter upp och frågade om jag var sur, pfft! :P Ibland blir man tokig, men aja jag får väl ta tag i det som vanligt. Men det hade varit kul om han hade överraskat någon gång och städat och verkligen gjort iordning, men drömma kan man ju alltid göra iallafall.

Senare idag ska vi äta lite tacos är det tänkt och till kvällsmat ska jag grädda lite våfflor om det inte blir alls för sent. Annars får det blir till lunch imorgon, har varit så sugen på våfflor de senaste veckorna, så det ska jag bestämt göra nu i veckan.

På fredag ska jag till Rebecca, vi ska kika på bio och umgås! Stannar tills lördag och på söndag blir det 2-årskalas för vilma, så helgen är proppfull (hoppas det inte ringer och vill att jag ska jobba!).

Nehe nu ska jag kika på tågtider till växjö och sedan börja städa, tjoflöjt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0