Nya gardiner och sådär.

Hallå.

Vi kom för en stund sedan hem från stan, jag var inne på lindex en snabbis och köpte ett par strumpbyxor, letade även efter jeansleggings, men fann dock inga. Får kika efter det i den grannstaden som är något större!
Vi var även förbi jysk en sväng och handlade ett par svarta fina gardiner, de är lite halvgenomskinliga, så det blir nog inte alldels för mörkt. De var hur som hur billiga, så passar de inte, så är det inte hela världen.
Ni kanske får se bild sen om ni har tur, beror på om jag orkar ta kort eller inte! :)

Jag har fått en liten glasbit i hälen som jag inte få ut, för hur jag än vänder och vrider på benet kommer jag inte åt, eller jag kom halvt åt igår, men då fick jag inte ut den, utan det började bara blöda, så i vissa stunder gör det abont i hälen, man riktigt känner hur glasbiten tränger in, gaah. Får be mattias se om jag han ser något.

Om en stund ska vi börja laga mat, eller snarare mattias ska börja laga mat, idag blir det potatis,morötter,champinjoner i ugn, men hemmalagad hamburgare, gottis! Så medans han håller på med det ska jag börja fila lite på sovrummet, hänga upp gardinerna och ställa saker i fönstret. Så ska vi handla hem nya hyllor, som är små, och hänga på ena väggen, tror jag. Måste även ha lite tavlor där inne, har ju två rätt fina, men vet inte riktigt om det passar in, aja vi får se.

Vi hörs senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0