Tisdag förmiddag.

Vaknade lite över åtta och steg upp. Hittade Mattias i soffan kikandes på VMTV. Tydligen började han senare idag, så han stannade hemma lite längre än vanligt. Trevligt.

Idag sker nog inte sådär jätte mycket, ska plocka iordning lite och sedan klockan 16,00 är det tvätt som står på schemat. Men denna gången är det inte såå mycket, känns bra. Det är mest 60 tvätt, lakan och underkläder. Bra bra, för det är bland det tråkigaste som finns - tvätta. Fyy vad tråkigt!

Sedan har vi planerat in en storhandling idag dessutom, så detta sker när mattias kommer hem från sitt "vuxendagis" som vi så fint kallar det. Ska skriva ner inköpslistan om en liten stund, den kommer bli lång.. puuh.

Imorgon ska jag jobba, men kväll. Så jag kommer missa grey's, hjääälp. (: Nae men det ska nog gå bra. Sedan är jag ledig torsdag och börjar på riktigt på fredag. Då har jag 3 månaders jobb, härligt. Jag ser framemot det. Jag älskar mitt jobb. Men jag lovar er att jag kommer nog tröttna lite på det och klaga. Men sen när man väl sitter i denna situation jag sitter i nu, att inte alls jobbat mycket (endast 4 ggr denna månad) så saknar man det och vill alltid jobba.
Nåja, jag ser framemot pengarna, höhö.

Hur som haver, nu ska jag slänga in mig i duschen och sedan på med kläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0