Godnatt

Städningen blev bra. Fast Mattias gillade inte möbleringen, men vi skulle ge det 1 vecka. Men jag är inte så förtjust jag heller längre. Men nåja 1 vecka får det, annars ställer vi tillbaka det som det var innan.
Min snälla mamma satte in pengar till mig förut (påskägg) så jag köpte mig lite nya gardiner som jag ska sätta upp imorgon och så lite tulpaner och några andra blommor.

Jag är rätt så trött, så ska snart ta och krypa i säng. Men är så j-vla törstig, redan druckit 2 glas jucie och 2 glas vatten och är fortfarande astörstig. Jobbigt! Får väl ställa mig i duschen i iskallt vatten och bara svälja massa vatten ;)

Imorgon har jag nog bilen, undra om man ska göra något roligt åt det. :P Nja, troligtvis inte. Är sugen på nypressad apelsinjucie, men har inte apelsiner hemma, så funderar på att fara ner till stan imorgonbitti och handla det. Men jag tror att jag i kommer strunta i det ändå, haha. Nåja. Förresten, som ni vet har jag städat idag och vänt fan hela lägenheten uppochner.. Men ingen cykelnyckel har jag hittat.. och inte dvd-dosan heller som varit borta några månader. Lustigt?

Nåja, nu är det nog sängen som lockar. Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0