20 April

Egentligen borde jag inte sitta här just nu, utan jag skulle verkligen behöva städa lite innan gullet kommer hem.
Måste ta tag i disken åtminstone och kanske möblera om igen (ja jag har ännu inte gjort det!).

Imorgon är det tvätt som gäller, vilket verkligen behövs. Jag förstår inte att vi alltid kan ha så j-vla mycket tvätt, det förstår jag inte. Vi tvättar ändå 1 gång i veckan. Hur mycket kan det blir? Denna vecka (alltså imorgon) kommer det nog bli minst 3 maskiner.. det är inte normalt.

Jag vill hitta ett bra skåp som man kan ha i badrummet. Ett långt litet skåp man hänger på väggen, där i vill jag ha handdukar. Det vore asbra. Då får man mer plats i sovrummet också. För vi har inte så många garderober. Dessutom öppnar katterna upp dörren och klättrar upp och lägger sig bland handdukarna (alltså massa katthår på alla handdukar, inte alls roligt). Denna idén kom jag på igår, så det ska jag kika efter.. när jag fått pengar.. typ i sommar.

Hämtade upp posten förut, räkning på räkning. Kan inte allt vara gratis? pöh. Jag som hade trott att denna månaden skulle bli ett nöje, för jag skulle få en bra lön... men nehe, massa räkningar att betala istället, (varav två räkningar vi inte brukar ha, som ligger på 1000 kr sammanlagt). Aja, det är bara att bita i det sura äpplet och tugga. Vi går ju runt i allafall, det är väll bra det iallafall.

Nåväl, nu var det ju som sagt städningen som skulle ske.. Jippie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0