Ogillande

Det finns personer som man inte tycker om. Personer som man kanske aldrig haft någon relation till eller personer som man har haft någon slags relation till. Hur kan det bara över ett par dagar vända? att man ena dagen inte tycker något speciellt, men andra så känner man något typ av ogillande.
Jag ogillar endel människor, det gör jag. Vissa vet om det, vissa inte.
Och det är samma sak där, vissa har jag haft en slags relation med och vissa inte.
Sen har man ju självklart sina anledningar, men som för andras öron kanske låter helt orealistiskt.
Men livet kan inte vara perfekt, så är det bara. Ingen liv är perfekt, verken mitt eller ditt.

Hur som haver så har jag precis ätit lite nudlar och inväntar nu en Linnea.
Hon ska komma förbi och vi ska snacka skit och greja. Hon ville egentligen ut och gå, men det är alldels för kallt för mig.
Dessutom har jag ju ingen jacka ännu, pfft, är det ens någon idé att köpa en höstjacka? vi får väl snart börja använda våra vinterjackor igen.

Jag var inne på tv.se förut och kikade om det var några bra program idag och jag blev alldels varm inombords när jag såg att Andra Avenyn börjar idag. Äntligen, så som jag har längtat!
Jag följde det inte så värst bra i början, men efter att ha sett ett par avsnitt så blev man helt fast. Därför plöjde jag och älskling igenom alla avsnitt från början. Så ikväll börjar det och det ska firas med tända ljus och en kopp rykande teé och smörgås.

Förresten, det teét jag dricker är från Frankrike, smak av apelsin & citron, det är så gudomligt gott och smakar inte alls som téet som finns här hemma! Dock köpte jag ju bara ett paket när vi var inne i den där stora affären. Det var dumt gjort. Men jag har ungefär 10-12 påsar kvar, jag får njuta extra av dessa. För åh vad gott det är!
Jag saknar Paris, det var en mysig tripp!

Nesch, nu ska jag göra lite andra saker, typ sätta mig i soffan och invänta Linnea.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0