Nyduschad!

Här sitter jag i morgonrock och har för en stund sedan duschat (gjorde aldrig det igår). Jag måste snart börja göra mig iordning för en jobbet, börjar klockan två och jobbar till tio ikväll, tur som jag har så jobbar Farah min A-tur åt mig imorgon, så slipper masa mig upp på morgonen vilket känns toppen! Därför så gör det inte så mycket att jag jobbar till tio idag, det får bli massagestolen i minst 20 minuter! Jag längtar!
Dessutom så ska jag inte deppa över jobbet, har ju bara 5 dagar kvar där, sen blir jag timvik istället, visst det känns surt. Men jag får ju träffa de lite då och då ändå! Jag gillar inte den där LAS-listan, hade den inte funnits hade jag ju fått de där viket. Men hon måste ju kolle LAS-listan på alla vik, så är det ju bara. (JUST DET!!)
Funderar på vad jag ska köpa till mina arbetskamrater nu när jag sluter (ja jag vet jag kommer tillbaka men ändå), jag har verkligen trivits som fisken i vattnet i denna grupp, så något måste de ju få för att jag kännt mig så välkommen, jag som var så fundersamt över hur det egentligen skulle bli, eftersom man hört så mycket skit om just den gruppen!

Nu kände jag en känsla av "jag VILL städa", visst är den känslan härlig att få? när man verkligen känner att man VILL städa och göra fint och sådär, dock mindre kul att den känslan kommer nu när jag snart ska iväg och jobba. Aja, för hoppas att den håller i sig imorgon, eftersom jag då är ledig. (:

Nehe, om jag ska kila in i sovrummet och ta på mig lite kläder och bädda sängen och sådär. Så hörs vi senare kanske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0