Jag är en zzzzombie!!

Idag är jag allt annat än pigg kan jag meddela! Så sjuukt trött att det inte är klokt!
Har ju som sagt jobbat idag, men det är inte det som gjort att jag är trött utan det är fredagens bravader.

Började med att gå upp vid 04,30 eftersom vi skulle iväg vid 5. Vi skulle till Ätran på en stor jäkla auktion, där de sålde allt från lastbilar till kattmat. Så där var vi ungefär vid åtta tiden. Gick runt och kollade och sådär.. Så började auktionen och vi fortsatte kika, eftersom de var i 4 olika hallar, så kunde man ju gå runt lite och glo.
Runt ett tiden tror jag vi åkte till Ullared, eftersom det ligger 1 mil därifrån så kan man ju svänga förbi där liksom!
Så vi åkte dit, handlade väl inte sådär jätte mycket, men fick ihop två påsar.
Efteråt åkte vi tillbaka till auktionen, eftersom vi var tvungna att hämta biljardbordet som Patrik hade ropat hem (hahaha).
Så när vi fått ner åbäket från 3 metershöjd, så skulle vi bära de till bilen och sen försöka få in det där (eftersom vi inte hade släpvagn) och in gick det ju, det var ju värre för oss som skulle sitta i bilen, men det gick, fast hade vi krockat hade det varit mindre roligt.

Och så var vi på väg hem, Patrik skulle vände om bilen för att komma ut, då börjar det låta som fan.. japp ljuddämparen hade trillat ner. Så de var bara för killarna att lägga sig och försöka meka ihop det där, vilket gick ganska bra.
Så när det äntligen var klara, så skulle vi komma ur, och ut kom vi.. till parkeringen där ljuddämparen trillar ner igen. Så det är bara att ut och försöka fixa till att, vilket inte gick! Därför fick vi köra utan, vilket inte alls gick bra, för vi fick in massa avgaser (eftersom vi hade baget öppet). Åkte till en statiolmack och där hittade vi saker att laga den med. Gick asbra! Så vi körde vidare, tills de började lukta bränt.. då hade lagningen smält, haha.
Som tur var så såg vi en verkstad, så där fick vi stanna, i smålandsstenar.
De som jobbade på verkstand hade gått hem för dagen, men vi de ringde efter dom, så de kom och hjälpte oss att sätta dit de där skrället. Så tillslut kom vi vidare på vår resa hemåt, och hem kom vi utan några fler problem.
Vi var hemma runt halv tolv - tolv igår. Så somnade inte förens ett kanske och så upp vid sex, det är var kämpigt kan jag lova.

På jobbet var det roligt, jag älskar verkligen de där jobbet! Hur jäkla bra som helst, trots att det idag gick lite åt fasen och jag blev jätte stressad. Men jag kände ändå att "fan vad detta är roligt, anställ mig NU" haha!! :)
De äldre var så glada över att se mig och min tant vad sååå glad för att jag tagit mitt förnuft till fånga och kommit tillbaka.
Jag har inga nya tider, men hoppas på att de ringer snart och vill ha in mig.

Ikväll är jag själv, Mattias ska ut på sandra. Skulle egentligen också gått ut, med Caroline, men har inte hört av henne något mer och så känner jag mig helt slutkörd, så det blir nog en lugn kväll med film och så.
Härligt med lite egentid också, trots att jag helst föredrar att Mattias är hemma. Men så är det iallafall.
Jag kommer nog inte ha några problem med att somna ikväll, vilket är bra!

Nehe, ska bränna ut "ps i love you" nu och sen duscha, tända lite ljus och sen bara myyysa!

Puss på er där ute!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0