En ganska så bra dag.

Här sitter jag och dricker lite jucie. Och jag gick inte alls upp när klockan ringde! Utan kom upp cirka en halvtimme senare. Jag förstår inte att jag inte kan sova på kvällarna, det är helt sjukt. Inatt var jag vaken fram till två-halv tre. Att ligga i sängen och vrida och vända på sig i flera timmar är inget för mig. Därför när jag känner att det är helt omöjligt att sova går jag upp och kollar tv, då blir jag astrött, tar mitt pick och pack och lägger mig och brukar vanligtvis somna, men nehe inatt var det lönlöst, jag blev pigg direkt när jag la mig i sängen.
Fan jag vill ha sömnpiller, jag vill sova, vara utvilad.

Idag skiner solen ute litegrann, det ser faktiskt ganska behagligt ut. Så jag funderar på att dra på mig lite kläder och dra mig utåt på en skön promenad. Ska se om jag kan ladda över lite musik på min älskade ipod, som jag använder alldels för lite. Men det ska bli ändring på det. Ska bara försöka mig på att ladda över bra musik, för just nu är det bara skitmusik på den och då är det inge kul att lyssna på.

Jag var inne på min internetbank igår och fick se att det trillar in pengar på mitt konto imorgon, jag blev väldigt glad. Dock vet jag inte varför jag får lön, eftersom jag fick allt den 11? Men det var inte sådär jätte mycket, men det räcker iallafall tills nästa lön. Så det blir bra. Jag älskar att få pengar sådär, man har ingen aning om att man ska få pengar, sen så får man en överraskning, det gillar vi! :) Så om vi nu åker till ullared imorgon så kan jag kika på en jacka.

Nehe, vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0