En dag i kalmar!

Jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen om en stund, känns som om jag behöver det. Har dessutom ont i ryggen, då är det skönt att få lite värme på den.
Har idag varit i Kalmar en sväng, vi var på Ikea där vi inhandlade värmeljus & potatisskalare och en thekopp som jag länge velat ha, en riktigt sån där stooor kopp! :)
Var även inne på Media Market och kikade och sen in på citygross en vända. Åkte sedan hem med tre påsar.
Sen vi kom hem har jag städat, det behövdes. Så nu är det rent och fräscht igen. Mattias gick en sväng till Danne medans jag städade, så nu sitter jag väll mest här och väntar på att han ska komma hem och berömma mig för att jag städat så fint! ;)

Fick även mina saker från mamma idag. En kartong fylld med bebiskläder (och nej jag ska inte ha barn). Kollade igenom allt, åh det fanns så mycket fint! Men jag såg på mattias att han helst ville sjunka genom jorden, så jag jävlades lite med honom, det är alltid kul! :) Jag längtar verkligen tills jag har någon att prova alla de små kläderna på, dock får man nog vänta ett par år. (:
Fick även lite andra kläder och så en jäkla apparat, en hushållsassistent, stor som ett jäkla hus, jag har ingenstans att ha den! Men ska ordna lite imorgon eller på onsdag i det "lilla" utrymmet och försöka få in lite saker där.
Ska även upp på vinden och kika hur det ser ut där uppe, var länge sen jag var där, vi kanske inte ens har några saker kvar där? ingen som vet!

Ikväll blir det nog ganska lungt, ska kika lite på tv, dricka te och mysa! Det är det som är så bra med hösten, ingen bryr sig att man sitter inne och bara myser framför tv:n. Hösten år grejt och så himla mysig! Nu kan vi äntligen tända upp lägenheten med ljus. Wiie!

Nu kommer mattias hem! Hejsvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0