Det gick inte så bra.

Okej, jag medger, jag är nog liiite beroende av bloggen - sjukt!
Jag har inte direkt funnit min skrivaranda, men jag känner helt enkelt för att blogga idag.

Det är nu 2 september och igår fick jag ett bakslag på jobbet, jag fick inte vikariater på Almen, vilket känns riktigt surt.
Så har bara denna och nästa vecka kvar, sen blir jag ju självklart timvikarie.. Så ska säga till att de kan ringa till mig när som, ska även in på arbetsförmedlingen och skriva in mig nu när jag snart blir arbetslös, moha.
Men imorgon skulle Mattias ringa på ett jobb, hoppas det går bra och att han verkligen gör det! För nu när jag inte har något "riktigt" jobb (timvikarie kan man ju inte alltid leva på, om ni förstår?), så behöver han skaffa sig ett jobb, han har ju trots allt varit utan jobb i tre-fyra månader, så det är dags för honom nu tycker jag! :)

Läste förut i Jessicas blogg, att danmarksresan nu är bokad, vet dock inte när? Eller om vi ens skulle med? mattias har som vanligt noll koll, men han hade pratat med Marianne om det, men han visste inte vad de pratade om sa han, så jag har ingen aning om något, men vi får se. Vi lär väl få information om det snart, men en danmarksresa är ju aldrig fel, det var mys förra året tycker jag! :)

Nehe, nu ska jag göra något annat, typ hoppa in i duschen och ge mig själv en mysstund med inpackning, rakning av ben, insmörjning, skrubbning - ja ni vet hela kittet! Ibland måste man få skämma bort sig själv helt enkelt!

Ha en trevlig kväll! Tjolahopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0